3 reguli de bază pentru un păr frumos şi strălucitor

Apropo.ro / 23.05.2018, 16:49
3 reguli de bază pentru un păr frumos şi strălucitor
Un păr care radiază o strălucire sănătoasă? Urmează câteva reguli de bază şi te vei bucura de o podoabă capilară de invidiat!

Edy Virag, Ambasador Nioxin Romania, îţi dezvăluie câteva trucuri pentru un păr mătăsos, strălucitor şi plin de volum.

Coafare inteligentă
Uscător, styler sau ondulator…ai la dispoziţie nenumărate instrumente de styling pentru a-ţi aranja părul. Specialistul Nioxin îţi recomandă să eviţi căldura excesivă când vine vorba de coafare.

„Căldura îţi poate afecta sănătatea părului destul de grav. În momentul în care îl usuci, optează pentru aerul rece de la uscător. Astfel îţi vei salva vârfurile şi vei da un plus de strălucire. Nu schimba brusc direcţia în care usuci părul deoarece acesta se va electriza. Foloseşte un difuzor şi un spray cu protecţie termică, de fiecare dată,” recomandă Edy Virag.

Nu sări peste balsam

“Foarte multe femei evită balsamul de teamă că părul va căpata un aspect tern sau gras. De fapt, acesta îi oferă strălucire, făcându-l să reflecte lumina într-un mod subtil. Mai mult, previne deterioarea, hidratează cuticula şi conferă rezistenţă firului. Dacă te confunţi cu un scalp uleios, încearcă să te speli pe cap cu apă călduţă. Cea foarte caldă poate agrava sensibilitatea scalpului”, atrage atenţia specialistul Nioxin.

Apelează la masajul scalpului

“Masajul are rolul de a intensifica circulaţia sanguină, de a elibera stresul şi de a stimula scalpul. Asfel, substanţele hrănitoare pot ajunge la fiecare folicul de păr pentru a întări rădăcinile şi a ajuta părul să-şi atingă potenţialul maxim. Va deveni mai strălucitor şi mai puternic”, explică hairstylistul.

Tags: