3 remedii naturale care tratează vergeturile

De: Dragos Tanase / 09.06.2014, 17:30
3 remedii naturale care tratează vergeturile
Acum, când a sosit sezonul fustelor scurte și al costumelor de baie, vergeturile nu-și mai au locul pe corpul tău.

Nu poți scăpa definitiv de ele, dar sunt câteva trucuri care le vor face să nu mai fie atât de vizibile:

1) Sucul de cartofi regenerează pielea

Cartoful crud conține vitamine și minerale care stimulează regenerarea celulară și astfel vergeturile vor fi mult mai puțin vizibile. Taie unul de dimenisunii medii în felii subțiri și masează cu câte o felie zonele cu probleme timp de câteva minute. Schimbă feliile când nu mai sunt imbibate cu suc. Lasă zona să se usuce, după care spal-o cu apă călduță.

2) Zahărul exfoliază pielea

Zahărul tos alb exfoliază pielea, diminuând liniile albe. Amestecă o lingură de zahăr cu o jumătate de lingură de ulei de migdale și 4-5 picături de zeamă de lămâie. Amestecă bine și masează zonele cu probleme 10 minute zilnic, înainte să faci duș. Urmează acest tratament pentru o lună și vei vedea diferența.

3) Uleiul de măsline îmbunătățește calitatea pielii

Acest tip de ulei conține multe substanțe nutritive și antioxidanți care hidratează pielea și diminuează vergeturile. Masează pielea în zonele afectate cu puțin ulei de măsline cald. Acest tratament va îmbunătăți circulația sângelui și va reduce vergeturile. Lasă uleiul să acționeze jumătate de oră, pentru ca vitaminele A, D și E din el să fie absorbite în piele.