3 semne că ai nevoie de un tratament facial

De: Cristiana Trifu / 20.03.2018, 16:26
3 semne că ai nevoie de un tratament facial
Fiecare anotimp vine cu provocări pentru tenul tău. Primăvara, datorită fluctuaţiilor de temperatură, rutina ta de beauty trebuie regândită. Uneori, când tenul reacţionează ciudat şi simţi că niciun produs nu te ajută, soluţia poate fi o vizită la estetician.

Iată 3 semne care îţi indică faptul că tenul tău are nevoie de un tratament facial:

1. Te confrunţi cu acnee

Primul semn care ar trebui să te pună pe gânduri? Momentul în care începi să te confunţi cu acnee. Nu încerca să rezolvi situaţia singură. De cele mai multe ori, nu faci decât să înrăutăţesti aspectul tenului! Mizează pe o vizită la estetician, pentru o extracţie corectă. Nu uita şi de medicul dermatolog care îţi va recomanda produsele potrivite pentru curaţare.

2. Tenul tău are un aspect tern

După sezonul rece, foarte multe dintre noi ne confruntăm cu un aspect tern al tenului. Soluţia? O exfoliere chimică te va ajuta să te bucuri de o piele luminoasa, potrivita pentru zilele însorite de primăvară! Un cocktail de ingrediente active precum acidul glicolic, acizii citrici şi extracte de alge marine va curăţa în profunzime, va hidrata şi va da luminozitate pielii.

3. Pielea este foarte uscată şi se descuameză 

În lunile reci de iarnă, tenul este deshidratat şi prezintă zone descuamate sau vase de sânge sparte. Acum este momentul să te concentrezi pe refacerea lui! Cremele dense şi hrănitoare pot fi de ajutor, dar dacă nu observi îmbunătăţiri, tratamentele faciale potrivite pot fi de mare ajutor. Soluţia ideală pentru a reface pielea agresată de frig? Încearcă un tratament facial pe bază de alge marine!