3 Sud Est a revenit direct pe locul 1! „Emoţii”, piesa anului 2014 în România

De: Nicoleta Nicolae / 01.02.2015, 09:00
3 Sud Est a revenit direct pe locul 1!
După ce single-ul "Emoţii" a fost declarat hitul verii în România, Media Forest, singurul sistem de monitorizare a difuzărilor pieselor româneşti la posturile radio şi tv, a anunţat top 100 al celor mai difuzate piese ale anului 2014 în România. Trupa 3 Sud Est ocupa prima poziţie cu "Emoţii", piesă cu cele mai multe difuzări din România.

Hitul „Emoţii”, cu care băieţii de la 3 Sud Est continua povestea de succes din muzica românească, a fost lansat la sfârşitul lunii februarie a anului 2014 şi, în foarte scurt timp, a intrat în topul celor mai difuzate piese româneşti. Tot în 2014, în luna mai, trupa 3 Sud Est a susţinut un mega concert la Sala Palatului, în faţa a peste 4000 de spectatori, cu o energie debordantă, amintiri şi cu multe “Emoţii”.

În luna octombrie a aceluiaşi an, trupa 3 Sud Est a lansat single-ul „Liberi”, cu un videoclip regizat de către Dan Petcan şi filmat la Vulcanii Noroioşi. Şi dacă anul trecut ai retrăit la intensitate maximă emoţii, idolii unei generaţii revin pe scena Sălii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live „pentru ea”, pentru tine, pentru voi, un eveniment în care dansul iubirii se împleteşte cu muzica 3 Sud Est.