3 transformări spectaculoase la ”Descoperă-ţi frumuseţea”: „Nu mi-am imaginat aşa schimbare nici în cele mai roz gânduri ale mele”

De: Cristiana Trifu / 22.09.2017, 17:20
3 transformări spectaculoase la ”Descoperă-ţi frumuseţea”:
Primele trei femei care au decis să-şi schimbe viaţa printr-o transformare spectaculoasă de stil şi atitudine au avut parte de reale provocări şi surprize pe măsură, în cadrul show-ului ”Descoperă-ţi frumuseţea”, de la Antena Stars.

Adina, Elena şi Luiza sunt trei femei cu trei poveşti de viaţă emoţionante şi toate au luat decizia de a face marele pas şi lăsându-se pe mâinile stiliştilor pentru o schimbare radicală.

Luiza, participantă în ediţia de marţi, are 41 de ani, este mama unei fete şi a avut un şoc în momentul în care copila ei i-a spus că nu ar vrea să fie ca ea. Tristă, dar deloc resemnată, Luzia recunoaşte că foarte mulţi ani priorităţile au fost familia şi copilul, iar investiţiile în ea au fost lăsate mereu pe ultimul loc.
”Nu mă mai simt bine în pielea mea, e ca atunci când ai o boală şi laşi simptomele netratate, iar ea devine cronică”, a fost declaraţia Luizei înainte de a se lăsa pe mâna stilistului.

Deşi a fost uşor sceptică la început, ea a acceptat sfaturile primite, iar noul look obţinut i-a redat feminitatea şi încrederea în forţele proprii.
”O să dureze o perioadă să-mi accept noul look, în ideea de a-l şi adopta de acum încolo. Mă întorc acasă cu gândul de a face această schimbare permanentă”, a declarat Luiza în cadrul show-ului ”Descoperă-ţi frumuseţea” de la Antena Stars.
Participanta ediţiei de miercuri, Elena, are 34 de ani şi majoratul l-a serbat într-un autocar, în drum spre o viaţă mai bună, în Roma. Odată ajunsă în Italia, a crezut că a cunoscut iubirea şi a sperat că-şi va face o familie cu bărbatul pe care-l iubea. Doar că, după 4 ani de relaţie, a aflat că el urma să aibă un copil cu o altă femeie.

”Avem o determinare în mine, simţeam că dărâm Roma când am plecat. Dar am pierdut această determinare pe parcurs. Şi asta mi-aş dori acum să am din nou determinarea aceea. Sunt un pic prea biciuită de viaţă”, spunea Elena la începutul show-ului.
În ciuda faptului că nu a fost de multe ori pe aceeaşi lungime de undă cu stilistul, Elena a fost mai mult decât încântată de rezultatul final, după ce s-a lăsat pe mâinile lui Cristi Pascu şi ale Mariei Păuna.

”Transformarea a fost mai mult decât mă aşteptam în cele mai roz gânduri ale mele. Îmi doream să redevin ce am fost odată şi acum sunt pe drumul cel bun”, a fost concluzia Elenei.
Adina, participanta ediţiei de joi, are şi ea o poveste impresionantă. A rămas însărcinată la 16 ani şi cel care ar fi trebuit să-i fie soţ a fost complet nepregătit pentru responsabilitatea ce avea să vină odată cu întemeierea unei familii. După câţiva ani au divorţat şi Adina a fost nevoită să renunţe la copil timp de 2 ani, pentru că tatăl a plecat din ţară şi a luat copilul cu el. Mai târziu, după ce şi-a recuperat micuţul, ea s-a căsătorit din nou, a mai făcut un copil, însă şi de data aceasta totul s-a sfârşit printr-un divorţ. Acum este mamă singură, cu doi copii, şi a decis ca după ani în care nu a făcut nimic pentru ea, să-şi aloce timp şi spaţiu pentru o transformare.
Adina a fost foarte deschisă la sugestiile primite, iar la final a fost copleşită de noul ei look.

”Mi se pare wow. Nici nu-mi vine să cred. După ce voi ajunge acasă cred că voi derula în minte tot ce mi s-a întâmplat acum şi mereu mă voi gândi la mine, femeia de pe panoul din stradă”, a exclamat Adina în cadrul show-ului ”Descoperă-ţi frumuseţea” de la Antena Stars.
Toate cele trei femei au avut curajul de a lupta pentru a-şi recâştiga zâmbetul, frumuseţea şi încrederea pierdute la un moment dat, în viaţă, iar schimbările au fost cu adevărat spectaculoase. Pe lângă cei trei stilişti care le-au sfătuit şi care au fost consiliaţi la rândul lor de Ovidiu Buta, transformările au fost realizate datorită contribuţiei esenţiale a unora dintre cei mai apreciaţi specialişti din industria românească de beauty: Cristi Pascu, Maria Păuna şi Marius Bărăgan.

Care dintre cele trei transformări uimitoare va fi câştigătoarea primei săptămâni, telespectatorii vor putea vedea prima ”Gală a Frumuseţii”, în cadrul show-ului ”Descoperă-ţi frumuseţea” difuzat sâmbătă, de la ora 20.20, numai la Antena Stars.