3 vedete pe care americanii le antipatizează

De: Marian Andrei / 15.05.2013, 16:30
3 vedete pe care americanii le antipatizează
Justin Bieber, "idolul" adolescenților nord-americani, este detestat de majoritatea populației adulte din Statele Unite, care o apreciază în schimb pe cântăreața britanică Adele.

Potrivit unui sondaj realizat de Public Policy Polling, prezența constantă a cântărețului Justin Bieber în titlurile din presa nord-americană nu i-a adus acestuia aceeași popularitate de care se bucură în rândul fanilor săi adolescenți, el fiind detestat de majoritatea populației adulte din Statele Unite.

Sondajul, realizat la scară națională în Statele Unite, i-a adus lui Bieber 54% de opinii nefavorabile și doar 20% de opinii favorabile din totalul părerilor exprimate.

Starul canadian nu este singurul care are o lipsă de popularitate neașteptat de mare, alături de el găsindu-se Lady Gaga (29% opinii favorabile,  50% opinii nefavorabile) și rapperul Chris Brown (13% opinii favorabile și 57% opinii nefavorabile).

Adele și Taylor Swift au obținut cele mai bune scoruri în privința popularității. Artista britanică Adele, în vârstă de 24 de ani, a generat opinii favorabile în procent de 54% și doar 18 procente de opinii nefavorabile, iar cântăreața pop-country Taylor Swift a beneficiat de 53% opinii favorabile și 27% opinii nefavorabile.

Muzica clasică, jazzul și muzica country au obținut cele mai mari scoruri în sondajul destinat genurilor muzicale, la polul opus situându-se muzica rap.