30 – secretul frumuseţii!

Apropo.ro / 31.08.2009, 00:00
30 - secretul frumuseţii!
Se spune că vinul devine mai bun o dată cu trecerea timpului... Se aplică, oare, şi la femeile trecute de 30 de ani?! Cu siguranţă! Experienţa îşi spune cuvîntul, iar urmaşele Evei îşi desăvîrşesc feminitatea. Ba chiar arată mai bine decît la 20 de ani. Nici vedetele noastre nu se abat de la regulă!

Andreea Marin Bănică
Carieră de femeie

”Te iubesc, femeie!”… Aşa îi cînta Bănică junior în urmă cu ceva timp, pe vremea cînd Zîna surprizelor lua cu asalt lumea televiziunii. Între timp, Andreea Marin a făcut de toate, iar din asta şi-a construit o carieră. Carieră de femeie.

Călătorii în cele mai neobişnuite destinaţii, Africa, Cuba sau Irak, campanii umanitare – ea fiind şi ambasador UNICEF în România, teledonuri, afaceri şi multe pictoriale sînt doar cîteva dintre experienţele acumulate de Andreea şi perfecţionate o dată cu vîrsta de 30 de ani.

Mihaela Rădulescu:
La 30 de ani…

Deşi abia a schimbat prefixul, cu 4 în faţă, Mihaela este, poate, cea mai îndreptăţită să ne vorbească despre femeia la 30 de ani şi, mai ales, despre ”diva de 30”. De altfel, în cartea sa ”Despre lucruri simple” există un capitol dedicat acestui subiect: ”Cînd aveam 15, 16, 20 sau chiar 25 de ani, mi se părea că, orice ai face, la 30 de ani se termină tinereţea. Am întîlnit şi am auzit de multe tinere speriate numai la gîndul că vor împlini 30 de ani. Nu dispare farmecul, ci, dimpotrivă, multe s-ar putea să descopere că au mult mai mult succes la bărbaţi sau sînt şi mai invidiate de . Explicaţia e simplă. Se acumulează experienţe…”.