34 de catei si 13 pisici au stapani de Craciun, prin Daisy Hope

Apropo.ro / 19.12.2006, 11:49
34 de catei si 13 pisici au stapani de Craciun, prin Daisy Hope
34 de catei si 13 pisici si-au gasit stapani sambata, in cadrul evenimentului "Craciunul Animalelor" organizat de Daisy Hope la Romexpo. Zeci de bucuresteni au iesit din casa si au venit cu mic cu mare sa sarbatoaresca "Craciunul Animalelor" alaturi de


34 de catei si 13 pisici si-au gasit stapani sambata, in cadrul evenimentului „Craciunul Animalelor” organizat de Daisy Hope la Romexpo.

Zeci de bucuresteni au iesit din casa si au venit cu mic cu mare sa sarbatoaresca „Craciunul Animalelor” alaturi de animalele si voluntarii fundatiei Daisy Hope.

Si multi dintre ei nu au plecat acasa cu mana goala, ci insotiti de noile lor animalute si de daruri primite de la organizatori.

Acestora li s-a alaturat si fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, care a venit insotita de cei trei caini ai sai.

Distractia a fost pentru toata lumea, de la tombole, la concerte (sustinute de Silvia Stefanescu si de grupul coral Sound) si numerele de circ, de la face painting si parada modei pentru catei, la concursuri si expozitii canine. Dresorul Leonard Sumlea le-a oferit lectii de dresaj canin celor prezenti si le-a aratat viitorilor stapani cum sa-si „educe” animalutele.

Persoanele care au adoptat un animalut au primit pentru acesta un certificat de adoptie, un carnet de sanatate, cu vaccinurile la zi si un „trusou” format din hrana, antideparazitante si lese.

„Suntem foarte multumiti de rezultate si le dorim stapanilor si animalutelor deopotriva Sarbatori Fericite si sa aiba un An Nou cu tot ce isi doresc”, a declarat Aura Maratas, presedinta Fundatiei Daisy Hope.

Despre „Craciunul Animalelor”:
„Craciunul Animalelor”, organizat de Daisy Hope si aflat la cea de-a doua editie, este singurul eveniment de acest gen din Romania, ce are ca principal scop gasiera de familii iubitoare pentru animalele fara stapan..

Parteneri: Nestle Purina, Romexpo.

Sponsori: Porche Romania, Giotto Advertising, Best Print, Silvarom, Lemarco, Bayer, Advantix, Fundatia Brigitte Bardon, Innovet, Animal Food, Rolem, Animax, Nesquick, Drontal Plus, Sound – Grup coral, Rendez Vous, The Pixeles, Fundatia Culturala Pheonix, Extrucan.

Parteneri media: Sapte Seri, Kiss FM, Lumea Femeilor, Vivid, Cream of the Crop, Petmania, Dog Magazin, Pisica, Animalutze.com.

Despre Daisy Hope:
Fundatia si Centrul de adoptii Daisy Hope au fost infiintate in anul 2001, ca raspuns la campania de eutanasiere a cateilor demarata cu cruzime in Bucuresti de catre fostul primar Traian Basescu.

In prezent, centrul de adoptii beneficiaza de ajutorul a 25 de voluntari si gazduieste peste 230 de caini sterilizati si vaccinati, care sunt tinuti in padocuri spatioase si curate.

Fundatia Daisy Hope este membru al WSPA, ASPCA, ISAR, DOGSTRUST, WEBER si a obtinut locul I intr-un clasament de evaluare a adaposturilor de pe teritoriul Romaniei, Poloniei si al Slovaciei, realizat de Animal People Newspaper S.U.A. (Watchdog Report, June 2004).

www.daisyhope.ro

Tags: