34 de celebrități despre care nu știai că se înrudesc

Apropo.ro / 25.02.2014, 13:00
Vedetele din galeria ce urmează sunt rude, însă nici nu ai fi bănuit acest lucru. Cu siguranță îi cunoști pe toți.

Talentul are rădăcini adânci în familiile vedetelor de la Hollywood. Când un membru al familiei întră în showbiz, ceilalți au tendința de a-l urma. Nu este o regulă, dar se întâmplă frecvent.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Atunci când frații sau surorile aleg altă carieră, cu siguranță o mătușă, un unchi, un verișor tot în lumea mondenă activează. Iată ce legături de rudenie sunt între următoarele 17 perechi de celebrități.

17. George Clooney și Miguel Ferrer

George Clooney și Miguel Ferrer

Actorii sunt veri primari. Tatăl lui Clooney este frate cu mama lui Ferrer, Rosemary Clooney. George a jucat în pelicule precum „Up in the Air”, „Gravity” și mai noul „The Monuments Men”, iar Ferrer în seriale tv precum „Twin Peaks”, „Crossing Jordan” și multe altele.

16. Melissa McCarthy și Jenny McCarthy

Melissa McCarthy și Jenny McCarthy

Cele două actrițe sunt verișoare primare. Tații celor două sunt frați. Melissa a apărut în filme precum „Bridesmaids” și „Identity Thief” și are un succes nebun și în sitcom-ul „Mike & Molly”. Jenny este gazda unui talk show televizat și a avut apariții în filme și seriale tv.

15. Glenn Close și Brooke Shields

Glenn Close și Brooke Shields

Aparent, cele două actrițe sunt verișoare de gradul al doilea. Bunicul lui Close și străbunica lui Brooke au fost frați.

14. Tom Cruise și William Mapother

Tom Cruise și William Mapother

Tom și William sunt veri primari, tații lor fiind frați. Ei împart același nume. Cruise s-a născut Thomas Cruise Mapother IV. William a jucat în „Lost”, „The Mentalist”, etc.

13. Brandy și Snoop Lion (Snoop Dogg)

Brandy și Snoop Lion (Snoop Dogg)

Calvin Cordozar Broadus Jr, Snoop Dogg pe numele de scenă, este văr primar cu Brandy Rayana Norwood, sau Brandy pe numele ei de scenă. Snoop este, de asemenea, văr și cu fratele lui Brandy, Ray J – cântăreț american, compozitor, producător și actor.

12. Sissy Spacek și Rip Torn

Sissy Spacek și Rip Torn

Cei doi actori sunt tot veri primari. Mama lui Torn și tatăl lui Spacek au fost frați. Cei doi chiar au locuit împreună pe vremea când Rip s-a mutat la New York pentru a-și începe cariera de actriță. Ea a jucat în „Carrie”.

11. Kyra Sedgwick și Edie Sedgwick

Kyra Sedgwick și Edie Sedgwick

Kyra, căsătorită cu Kevin Bacon, este verișoară primară cu Edie, muza lui Andy Warhol din anii ’60. Ambele sunt descendente ale familiei Sedgwick care s-a stabilit în Massachusetts în 1635.

10. James Franco și Dave Franco

James Franco și Dave Franco

James și Dave sunt frați. James este actor, regizor, scenarist, producător, profesor, precum și autorul filmului biografic „James Dean”. James l-a interpretat pe Harry Osborn în trilogia „Spiderman”. Dave, fratele mai mic, este actor de televiziune și film, cunoscut pentru rolurile din „21 Jump Street” și „Charlie St. Cloud” dar și din seria tv „Scrubs”.

9. Gwyneth Paltrow și Katherine Moennig

Gwyneth Paltrow și Katherine Moennig

Actrițele Gwyneth Paltrow și Katherine Moennig sunt verișoare. Mama lui Paltrow este sora vitregă a tatălui lui Moenning.

8. Philip Glass și Ira Glass

Philip Glass și Ira Glass

Compozitorul Philip Glass și vedeta de radio Ira Glass sunt veri primari. Philip a compus piese pentru filme precum „The Hours”, „Notes on a Scandal”. Ira este gazda show-ului „This American Life”, o emisiune la radio difuzaă săptămânal.

7. Melissa Gorga și Ralph Macchio

Melissa Gorga și Ralph Macchio

Melissa este cunoscută publicului american de la televizor, dar și din aparițiile ei în serii precum „The Real Housewives of New Jersey”. Ea este verișoară mai îndepărată cu actorul american Ralph Macchio, cunoscut publicului român din „The Karate Kid” dar și cu rolul lui Billy Gambini din „My Cousin Vinny”.

6. Shaquille Rashaun O”Neal și Bill Bellamy

Shaquille Rashaun O''Neal și Bill Bellamy

Shaq, fostul jucător american de basket, rapper și mai nou, analist programe tv pentru „Inside the NBA”, este văr cu comedianul de stand-up Bill Bellamy, care și-a căștigat notorietatea de pe urma show-ului „Russell Simmons’ DefComedy Jam”.

5. Elizabeth, Mary-Kate și Ashley Olsen

Elizabeth, Mary-Kate și Ashley Olsen

Mary și Ashley, 27 de ani, sunt surori gemene. Au devenit celebre de mici, odată cu apariția în serialul „Full House”, difuzat și la noi. Cele două sunt acum și designere. Elizabeth este sora cu gemenele, are 22 de ani și este la început de carieră. Până acum a jucat alături de Robert De Niro și Sigourney Weaver.

4. Warren Beatty și Shirley MacLaine

Warren Beatty și Shirley MacLaine

Cei doi actori sunt frate și soră. Warren a fost inspirat în cariera sa de succesul surorii sale la Hollywood.

3. Rashida Jones și Quincy Jones

Rashida Jones și Quincy Jones

Rashida este actriță americană de televiziune și film, autoare de cărți comice, scenaristă și, ocazional, cântăreață. Quincy este tatăl acesteia. Quincy este compozitor, producător american.

2. Owen Wilson și Luke Wilson

Owen Wilson și Luke Wilson

Cei doi actori americani, Owen și Luke, sunt frați.

1. Halle Berry și Sarah Palin

Halle Berry și Sarah Palin

Halle Berry a afirmat într-un interviu că s-ar înrudi cu Sarah Palin, guvernatoarea Alaskăi, dar nu a specificat exact și gradul de rudenie dintre ele. „Din informațiile mele știu că am fi rude, dar ceva mai îndepărtate”, a spus Berry.