3Com: un nou swich SuperStack

Apropo.ro / 21.11.2001, 01:37
3Com: un nou swich SuperStack
3Com Corporation a anunța noua versiune de înalta densitate a switch-ului Fast Ethernet care are posibilitatea de a acorda prioritate traficului important pe masura ce parcurge rețeaua. Noul switch 4400 SuperStack 3 cu 48 de porturi este primul switch cu 48 de porturi cu


3Com Corporation a anunța noua versiune de înalta densitate a switch-ului Fast Ethernet care are posibilitatea de a acorda prioritate traficului important pe masura ce parcurge rețeaua.

Noul switch 4400 SuperStack 3 cu 48 de porturi este primul switch cu 48 de porturi cu clasificare de trafic tip Layer 4,care îndeplinește promisiunea unei performanțe îmbunatațite a aplicațiilor necesare companiilor.

„3Com este dedicata soluțiilor inovatoare 10/100 care ofera clienților din mediul de afaceri caracteristicile bogate și performanța înalt de care au nevoie”, spune Karen Oddey, vicepreședinte de marketing la 3Com Business Networks Company.

„Într-un moment în care performanța și funcționalitatea trebuie sa fie combinate cu accesibilitate, aceasta soluție este extrem de bine justificata.

Noul SuperStack 3 4400 cu 48 de porturi reprezinta un salt extraordinar pentru clienții care cauta densitați înalte și control al traficului, fiind și o investiție extrem de rentabila prin excelentul raport preț-calitate oferit.”

Un control mai precis al rețelei înseamna ca organizația își poate monitoriza și stabili prioritați pentru traficul din rețea. Rezultatele includ performanța optima pentru aplicațiile necesare companiilor, înalta calitate de raspuns al rețelei și echilibru inteligent al traficului tip voce și date.

Capacitațile voce ale switch-ului SuperStack 3 4400 sunt ideale pentru companiile care fac trecerea catre un sistem de telefonie 3Com NBX.

Succesul switch-ului SuperStack 3 4400 cu 24 de porturi, lansat în iunie 2001, a demonstrat abilitatea 3Com de a oferi soluții inovatoare, cautate de clienți.

Noul switch ofera o densitate dubla și un cost total mai scazut pentru consumatori. Combinând switch-urile SuperStack 3 4400 cu varietatea de switch-uri Gigabit Ethernet, 3Com ofera un set excepțional de soluții de infrastructura LAN.

3Com a anunțat și apariția versiunii 2.0 a software-ului destinat familiei de switch-uri SuperStack 3 4400, care ofera o fiabilitate sporita și o mai mare ușurința de instalare și utilizare.

Rețelelel bazate pe switch-uri 3Com sunt mai fiabile datorita acceptarii noului protocol 802.1w Rapid Spanning Tree, un standard a industriei.

Instalarea switch-urilor este mai rapida datorita unei caracteristici care seteaza automat adresa IP a echipamentului, primul pas în instalarea unei rețele.

În plus, capacitatea „Webcache redirection” în versiunea de software 2-0 faciliteaza integrarea în rețea a unui echipament SuperStack 3 Webcache care sa accelereze accesul Web atunci când este folosit în combinație cu un switch SuperStack 3 4400.

Rezultatele testarii independente realizate recent de catre The Tolly Group au confirmat performanța switch-ului 4400 și au validat tehnologia clasificarii de trafic tip Layer 4 a switch-ului 3Com SuperStack 3 4400.

„Pe masura ce traficul se congestioneaza și tipurile de date se lupta pentru lațimea de banda”, afirma Tolly Group, „mecanismele corespunzatoare trebuie sa fie intervina pentru a se asigura ca traficul care nu suporta întârziere primește lațimea de banda de care are nevoie, atunci când are nevoie de ea”.

În raport se arata ca suportul switch-ului SuperStack 3 4400 pentru QoS (Quality of Service), „este diferențiatorul cheie pentru capacitatea swicth-ului de a suporta trafic ce nu suporta întârziere”, ca de exemplu traficul tip voce.

Configurarea sistemului de stabilirea a prioritaților QoS se realizeaza în doar 6 pași, folosind software-ul 3Com Network Supervisor.

Sursa: Mediafax