4 motive pentru care să-i mulțumești lui Dumnezeu că te-a făcut femeie

De: Mihaela Enache / 02.10.2013, 11:00
4 motive pentru care să-i mulțumești lui Dumnezeu că te-a făcut femeie
Într-o zi normală, nu încetezi să te întrebi de ce ai fost făcută așa cum ești. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu erai o femeie? Desigur, există multe plusuri, dar încearcă să îți imaginezi lucrurile pe care le-ai fi pierdut. Iată 4 din multele motive pentru ar trebui să mulțumești lui Dumnezeu că te-a făcut femeie.

1. Femeile sunt în centrul tuturor lucrurilor

Să fii femeie nu e nimic mai puțin decât o binecuvântare. Dumnezeu a creat femeile, care se nasc cu arta de multitasking. Femeile pot face un mare număr de lucruri în același timp, și chiar cu perfecțiune. Sunt casnice care își părăsesc toate visurile și își pun inima, sufletul, dragostea și afecțiunea în a avea grijă e casa și de familia lor. O femeie care lucrează are grijă de casă, de familie, și luptă și pentru a oferi sprijin financiar din partea ei. O femeie nu se plânge în privința atribuțiilor sale, și face totul cu zâmbetul pe față.

2. Femeile îmbrățișează maternitatea

O femeie este binecuvântată cu maternitatea; doar o femeie poate experimenta diferite sentimente ale întregului proces de naștere a unui copil. Femeia este cea care ține în pâncele său copilul timp de nouă luni și ia parte la procesul acestuia de creștere în interiorul ei, îi simte prezența. Este un sentiment care nu poate fi exprimat în cuvinte și ceva ce numai o mamă poate simți. Fiecare femeie mulțumește lui Dumnezeu că a făcut-o femeie pentru această experiență minunată numită maternitate.

3. Femeile navighează prin ape tulburi

Există o zicală care spune că femeile sunt ca plicurile de ceai, arată cât de puternice sunt atunci când le pui în apă fierbinte. Deși femeile sunt portretizate ca cele slabe, care se văicăresc de problemele pe care le au, se simt deprimate emoțional, ele nu sunt tocmai așa. În astfel de situații, ele nu au nevoie de un cavaler în armură strălucitoare. Prin urmare, este o mare binecuvântare că poți, ca femeie, să faci față problemelor.

4. Femeile sunt înzestrate cu o personalitate grațioasă

Când Dumnezeu a creat femeile, el a reprezentat ideea de frumusețe, simplitate și înțelepciune estetică. Imaginea unei femei cu pieptul plin, șolduri curbate și o persoană grațioasă fizic este un exemplu de senzualitate. Te face să vezi frumusețea creației în lume. Prin urmare, femeile ar trebui să fie recunoscătoare pentru aceste forme frumoase pentru care se scriu balade și se cântă poezii!