4 partide din semifinalele UEFA şi EUROPA League vin la Digi Sport

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2015, 16:00
4 partide din semifinalele UEFA şi EUROPA League vin la Digi Sport
Cele mai bune echipe de fotbal ale Europei se luptă, în această săptămână, pentru un loc în finalele UEFA Champions League şi Europa League. Drumul lor spre Berlin şi Varşovia va trece pe la Digi Sport. Canalul de sport din portofoliul RCS & RDS transmite, în direct, toate partidele.

Cele 4 partide din semifinale vor fi difuzate pe canalele Digi Sport marţi, miercuri şi joi. Dacă F.C Barcelona pare că a luat un avans clar pe drumul spre Berlin, în detrimentul nemţilor de la Bayern, Real Madrid îşi mai joacă încă şansa în faţa italienilor de la Juventus. Semifinalele UEFA Champions League sunt în direct la Digi Sport 1. FC Barcelona-Bayern Munchen se joacă azi, de la 21.45,  iar Real-Juventus Torino, mâine, de la aceeaşi oră. Marţi, în avanpremiera meciului, Bogdan Socol şi invitaţii săi, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Bogdan Mara vorbesc, la Eurofotbal, despre şansele celor de la Bayern de a întoarce rezultatul în retur. Comentatorii partidei sunt Andrei Niculescu şi Mădălin Negoiţă.

Meciul dintre Real şi Juventus Torino, difuzat miercuri, de la 21.45, pe Digi Sport 1, este comentat de Bogdan Socol şi Dan Ştefănescu, iar emisiunea Eurofotbal de miercuri seara, de la ora 21.00,  este prezentată de Andrei Niculescu, care îi are alături pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Ionel Danciulescu.

Joi se decid şi cele două echipe care vor juca finala Europa League de la Varşovia. Dnepr-Napoli este în direct pe Digi Sport 1, de la 22.00. Meciul va fi comentat de  Mădălin Negoiţă şi Andrei Niculescu. Cea de-a doua semifinală, cea dintre Fiorentina şi Sevilla, este în direct de la 22.00, pe Digi Sport 2, şi va fi comentată de Dragos Caretaş şi Ionut Angheluţă.