4 reguli simple să slăbești

De: Carmen Ulian / 20.06.2014, 15:15
Motivele pentru care ai ajuns cu ceva kilograme în plus, și nedorite, nu mai contează, important este să vrei să schimbi ceva.

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus ai nevoie de voință. Totul este posibil dacă tu vrei. Poți schimba ceva la modul în care arăți fără să ai nevoie de mulți bani, tratamente scumpe, etc. Poți face un compromis doar pentru tine și sănătatea ta.

Iată 4 reguli pe care le poți urma și care vor avea rezultatele dorite:

1. Mănâncă conștiincios

Nu mai mânca din pricina stresului, în grabă, fără să realizezi că te-ai săturat. Acordă atenție produselor din farfurie, stai calm la masă, mestecă bine alimentele, nu-ți umple farfuria cu tot ce ai prin frigider. Moderație în toate.

dieta

2. Alege mâncărurile adevărate

Dacă vrei să slăbești trebuie să mai renunți la produsele de patiserie, fast-food, dulciuri în exces. Nimic din ce este prea mult nu este bun. Alege o friptură cu salată proaspătă, combină produsele inteligent pentru organismul tău, și astfel te vei avea mai multă energie și o stare de bine.

3. Înlocuiește anumite ingrediente

Nu te deprima că nu mai mănânci zilnic hamburgerul preferat sau copănelele picante. Poți avea în continuare mesele bune dacă în locul hamburgerului faci un snițel din legume sau soia, pui copănelele la cuptor, abur sau grătar (fără piele), eviți prăjelile nesănătoase. Mai bine îți pregătești o salată delicioasă decât să iei semipreparate pline de grăsimi și calorii. Caută un ulei care nu devine toxic la temperaturi înalte, atunci când te mai lovește pofta de cartofi prăjiți, dar nu abuza de acest lucru. Amintește-ți că vrei să ai o siluetă.

dieta

4. Concentrează-te la progres, nu la perfecțiune

În fiecare zi, cu fiecare pas înainte pe care îl faci în alimentație și sănătatea ta, înseamnă că trebuie să te bucuri că ai reușit fără vreun ajutor special. Că ai mai slăbit puțin, iar dacă drumul va continua așa vei avea cele mai frumoase rezultate.