4 reţete de dietă. Meniul complet care te ajuta să slăbeşti

De: Cristiana Trifu / 25.01.2018, 16:20
4 reţete de dietă. Meniul complet care te ajuta să slăbeşti
Cu un meniu echilibrat şi mult antrenament poţi avea o formă de invidiat şi multă energie. Vă prezentăm patru reţete rapide carete ajută să ai o siluetă de model
Mic dejun rapid:  Avocado cu fulgi de mei şi cânepă
 
Se amestecă un avocado, zeamă de la o roşie, 2 linguriţe de seminţe de cânepă, 4 linguriţe fulgi de mei, 1 ou fiert, sare.
 
 
Sugestie pentru masa de seară:  Supă de roşii, ou şi seminţe de cânepă 
 
Ingrediente: 1,5 l apă, un morcov, un păstarnac, o ţelină, o ceapă, o gulie, un ardei gras, un dovlecel, jumătate de kilogram de roşii decojite (adăugate după ce se fierb celelalte legume), 2 ouă ( se bat şi se pun la final după ce stingi focul), condimente după gust şi seminţe de cânepă.
 
 
Salată cu puţine calorii pentru cină
 
Ingrediente:
 
Valeriană ( nelimitat) – calmează stările nervoase, conţine vitamina C, acid folic, calciu, magneziu, potasiu, seminţe de cânepă, mei (se fierb 3 linguri de mei în 200 ml apă timp de 10-15 minute) – combate stările de balonare sau greaţă, contribuie la funcţionarea optimă a digestiei, 2-3 bucăţi de roşii, ulei de cânepă, sare, busuioc, coriandru, rozmarin.
 
 
Piure de quinoa, avocado şi dovlecei
 
3 linguri de quinoa fierte, jumătate de avocado, un dovlecel  mic fiert, sare, busuioc. Se amestecă toate cu mixerul sau blenderul până când ajung  la consistenţa dorită.