40 de celebrități arestate (Partea a II-a)

De: Mia Nicolescu / 04.12.2012, 12:30
Ai fi crezut vreodată că superba Carmen Electra ar fi putut ajunge după gratii? Sau respectații Bill Gates și Larry King? Ei bine, și ei sunt oameni! Intră să vezi ce fapte i-au aruncat în închisoare!

Revenim astăzi cu cea de-a doua parte a topului în care am adunat câteva dintre cele mai de succes persoane publice ajunse la închisoare fie pentru furt, posesie și consum de doguri sau violența fizică.

BILL GATES

Bill Gates

Bill Gates (57 ani) a fost arestat pe 29 aprilie 1975 pentru că a condus fără permis, iar în decembrie 1977 pentru încălcarea regulilor de circulație.

LARRY KING

Larry King

Celebrul prezentator Larry King (79) a fost arestat în 1971 pentru furt.

HUGH GRANT

Hugh Grant

Actorul britanic Hugh Grant (52) a fost reținut în 2007, la Londra, în urma unei altercații cu un fotograf. Fotograful Ian Whittaker a declarat că actorul l-a lovit și apoi a aruncat cu o conservă cu mâncare în el.

LINDSAY LOHAN

Lindsay Lohan

Ultima oară când actrița Lindsay Lohan (26) a ajuns după gratii a fost pe 29 noiembrie 2012, după o altercație cu o femeie, într-un club din Manhattan. Fata rea de la Hollywood are de câțiva ani probleme grave cu legea, ea petrecând săptămâni întregi în închisoare. A fost reținută pentru că a furat bijuterii, a fost implicată în mai multe scandaluri legate de abuz de alcool, droguri și condus sub influența alcoolului.

HEATHER LOCKLEAR

Heather Locklear

În septembrie 2008, Heather Locklear (51) a fost arestată în orașul Montecito, la 150 de kilometri la nord-vest de Los Angeles. Poliția a găsit mașina actriței parcată pe marginea autostrăzii, blocând parțial una dintre benzi. Testele la care a fost supusă actrița au relevat prezența în sânge a unor medicamente eliberabile doar pe bază de rețeta medicală. Heather Locklear a fost arestată și în 2010, de poliția din Los Angeles, fiind acuzată că a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat.

MATTHEW McCONAUGHEY

Matthew McConaughey

În 1999, Matthew McConaughey (43) a fost arestat pentru consum de marijuana după ce vecinii au sunat la poliție plângându-se de zgomotul insuportabil care se auzea din casa acestuia. Politiștii l-au găsit pe actor, dansând în pielea goală și cântând la tobe.

CARMEN ELECTRA

Carmen Electra

Carmen Electra (40) a fost arestată în 1999 în urma unei altercații cu soțul ei de pe vremea aceea, Dennis Rodman.

MEL GIBSON

Mel Gibson

Mel Gibson (56) a fost arestat în 2006, pentru că a condus mașina având o alcoolemie de peste 1,5 ori mai mare decât limita superioară admisă. Arestarea actorului australian a fost urmată de un alt scandal, actorul proferând în momentul arestării mai multe insulte antisemite, pentru care și-a cerut, însă, scuze ulterior.

MISCHA BARTON

Mischa Barton

Actrița Mischa Barton (26) a fost arestată în decembrie 2007 pentru că a condus beată și cu permisul de conducere suspendat. Se pare că polițiștii au găsit în mașina actriței de 21 de ani, la vremea respectivă, droguri.

MIKE TYSON

Mike Tyson

În 2009, durul Mike Tyson era arestat după ce a lovit cu pumnii un paparazzo, care s-a ales și cu o tăietură în frunte.

În 1992, Tyson (46) a fost acuzat că a violat-o pe Desiree Washington, o tânără care participase la concursul de frumusețe Miss Black America.

MICHELLE RODRIGUEZ

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez (34) a fost închisă în 2006 pentru o perioadă de 60 de zile, sub acuzația de a fi încălcat condițiile impuse de eliberarea provizorie. În decembrie, anul trecut, actrița a fost arestată în Honolulu, deoarece fusese oprită de poliție în timp ce se deplasa într-un automobil cu o viteză foarte mare și după ce consumase băuturi alcoolice. Acest incident venea la șase luni după un altul, petrecut în Los Angeles, Michelle Rodiguez fiind acuzată atunci că ar fi condus cu un permis auto suspendat, sub influența alcoolului, și ar fi lovit pe cineva, după care ar a fugit de la locul accidentului.

ANTHONY ANDERSON

Anthony Anderson

În 2004, actorul de comedie Anthony Anderson (42) a fost arestat sub acuzația de viol. Victima susținea că Anderson a tras-o în cabina sa de pe platoul de filmare pentru „Hustle and Flow” și a agresat-o sexual.

JANE FONDA

Jane Fonda

În 1970, Jane Fonda (74) ajungea la închisoare după ce a lovit un ofițer de poliție, care o arestase pentru că a găsit asupra ei o cantitate mare de pastile.

ROBERT DOWNEY JR.

Robert Downey Jr.

Actorul Robert Downey Jr. (47) a fost arestat în noiembrie 2000 pentru posesie de droguri. Dependența de droguri l-a dus după gratii și în 2001, când a decis că este cazul să se interneze într-o clinică specializată.

MICKEY ROURKE

Mickey Rourke

Actorul american Mickey Rourke (60) a fost arestat în 2007 fiind suspectat de conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au declarat că vedeta „era trasă la față, avea ochii injectați, se bâlbâia și mirosea puternic a alcool”. Câțiva ani în urmă, în 1994, a fost reținut și pentru că și-a bătut soția.

OZZY OSBOURNE

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (63) a fost arestat deseori pentru ultraj și furt. În 1982 a fost reținut după ce a urinat pe un monument funerar ridicat în memoria celor care au murit în bătălia de la Alamo, Texas.

SHIA LaBEOUF

Shia LaBeouf

În noiembrie 2007, Shia LaBeouf (26) a fost arestat pentru violare de proprietate în Chicago după ce a refuzat să plece. În iulie 2008 a fost implicat într-un accident de mașină, care a fost provocat de un alt șofer, însă s-a descoperit că era în stare de ebrietate. Carnetul de conducere i-a fost suspendat pentru un an de zile deoarece a refuzat un test cu alcoolmetrul. În 2011 a fost reținut de polițiștii din Los Angeles după ce s-a bătut cu un bărbat într-un bar.

MACAULAY CULKIN

Macaulay Culkin

Surprins de nenumărate ori consumând droguri, Macaulay Culkin (32) a fost arestat și condamnat de două ori, însă de fiecare data a ieșit pe cauțiune. Copilul minune al Hollywood-ului a fost arestat în 2004 pentru posesie de Xanax și marijuana.

TIM ALLEN

Tim Allen

În anul 1978 (59), Tim Allen a fost arestat pentru deținere de droguri și a stat doi ani după gratii.

MATT DILLON

Matt Dillon

Actorul american Matt Dillon (48) a fost reținut de polițiștii rutieri din statul Vermont în 2009, după ce a depășit viteza legală în timp ce conducea pe o autostradă din Newbury. Acesta se afla într-o mașină închiriată, cu 171 kilometri pe oră, deși limita de viteză era de 105 kilometri pe oră.

Citește și: „40 de celebrități arestate (Partea I)„!