40 de celebrități arestate (Partea I)

De: Mia Nicolescu / 30.11.2012, 12:30
Câteva dintre celebritățile care se bucură de admirația a milioane de fani din întreaga lume dezamăgesc prin comportamentul lor din viața de zi cu zi. Dependența de droguri, de alcool și comportamentul agresiv i-a aruncat în spatele gratiilor.

Nimic nu ar trebui să ne mai șocheze când vine vorba de artiștii preferați. Din păcate, puțini sunt cei care duc o viață decentă atunci când se trage cortina. Dar sunt și ei oameni, iar faima și banii le oferă puterea de a distruge orice în calea lor.

Mai jos aveți o parte dintre celebritățile care au ajuns după gratii pentru că nu au fost… cuminți.

50 CENT

50 Cent

Pe 29 iunie 1994, 50 Cent (37) a fost arestat după ce a ajutat să se vândă patru flacoane de cocaină unui polițist sub acoperire. Trei săptămâni mai târziu a fost arestat din nou, polițiștii găsind în casa lui heroină, cocaină și o armă. A fost condamnat între 3 și 9 ani de închisoare, dar a petrecut doar șase luni într-o tabără strictă.

AKON

Akon

Akon (39) a fost acuzat că face parte dintr-un lanț de hoți de mașini. Potrivit „Smoking Gun’s”, rapper-ul nu a fost arestat pentru crimă și nici nu a stat vreun an în închisoare în perioada 1999-2002, așa cum s-a scris. Akon a mărturisit că nu a petrecut trei ani în închisoare, însă perioadele scurte de după gratii, adunate, ajung la trei ani.

PARIS HILTON

Paris Hilton

Paris Hilton (31) a fost arestată în repetate rânduri, motivele fiind: urcatul la volan sub influența alcoolului, condusul fără permis, fumatul de marijuana în treibuna unui meci și posesia de cocaină. Toate astea în perioada 2006 – 2010.

PETE DOHERTY

HEPTA: Pete Doherty

Pete Doherty (33) este cunoscut pentru problemele sale cu legea. Consumul și posesia de droguri (mairjuana, cocaină, heroină, ketamină), furtul (un laptop și o chitară), bătaia și condusul sub influneța alcoolului și fără permis au fost cauzele pentru care a sfârșit în repetate rânduri după gratii.

KID ROCK

Kid Rock

În martie 1991 și septembrie 1997, fostul soț al Pamelei Anderson, Kid Rock (41), a fost arestat în urma incidentelor sub influența alcoolului. În februarie 2005 a fost reținut din nou după ce a lovit un DJ.

LIL WAYNE

Lil Wayne

Rapper-ul Lil Wyne (30) a fost arestat în pe 22 iulie 2007, în New York, după ce a fost prins fumând marijuana. Tot atunci asupra lui a fost descoperită și o armă. Un an mai târziu, în ianuarie, artistul a fost reținut după ce în mașina în care se afla au fost găsite droguri.

MARILYN MANSON

Marilyn Manson

Marilyn Manson (43) a fost reținut pentru că a acostat sexual un ofițer de securtiate în timpul unui concert. În 2002 a fost acuzat că i-ar fi oferit droguri unei tinere în vârstă de 28 de ani, la o petrecere organizată în casa lui. Aceasta a plecat spre casă beată și drogată, dar a sfârșit strivită de trei mașini în care a intrat cu autoturismul ei.

NE-YO

Ne-Yo

În februarie 2008, Ne-Yo (33) a fost arestat pentru că a condus neregulamentar și haotic.

NICOLE RICHIE

Nicole Richie

Nicole Richie (31) a fost arestată în 2006 pentru că a condus sub influența drogurilor, mai exact marijuana și Vicodin. A petrecut patru zile în închisoarea din California.

P. DIDDY

P. Diddy

Celebrul P. Diddy a fost arestat pentru deținere de arme și furt. Când arma a fost găsită în mașina rapper-ului, acesta era împreună cu iubita lui de pe vremea aceea, Jennifer Lopez.

EMINEM

Eminem

De-a lungul timpului, Eminem (40) a fost implicat în numeroase procese, printre care: mama sa l-a dat în judecată pentru 10 milioane de dolari din cauza că a defăimat-o în piesele sale și a fost arestat pentru atac armat primind doi ani cu suspendare. A fost mult timp dependent de pastile pentru dormit, printre care Vicodin, Ambien, Valium și Methadone.

SNOOP DOGG

Snoop Dogg

Chiar la începutul acestui an Snoop Dogg a fost prins cu droguri în autocarul său și arestat pentru posesie de droguri. Rapper-ul a prezentat acte medicale pentru acestea, însă legea texană, acolo unde a fost prins, interzice consumul de cannabis chiar și în scop curativ.

JENNA JAMESON

Jenna Jameson

Celebra actriță porno Jenna Jameson a fost arestată în mai 2012 după ce s-a urcat la volan sub influența unor substanțe interzise.

LIL’ KIM

Lil Kim

În martie 2005, Lil’ Kim (38) a fost arestată pentru că a mințit legea în ceea ce privește schimbul de focuri care a avut loc în studiourile din Manhattan, în 2001. A fost eliberată în 2006, după aproximativ 12 luni de închisoare.

JAY-Z

Jay-Z

În 2001, faimosul Jay-Z (42) a pledat vinovat pentru înjunghierea producătorului Lance „Un” Rivera, în decembrie 1999.

BRUNO MARS

Bruno Mars

În septembrie 2010, îndrăgitul Bruno Mars (27) a fost arestat de autoritățile din Las Vegas pentru posesie de droguri.

BOBBY BROWN

HEPTA: Bobby Brown

Bobby Brown (43), fostul soț al regretatei Whitney Houston, a fost arestat de mai multe ori pentru comportament indecent, simularea actelor sexuale cu femeile care le aducea pe scenă. Faptul că au fost găsite asupra lui droguri, a condus sub influența alcoolului și a drogurilor l-a aruncat din nou în spatele gratiilor.

ALLEN IVERSON

Allen Iverson

Bascketbalistul Allen Iverson (37) a fost arestat în 1997 după ce asupra lui s-a găsit o armă și marijuana. Implicarea lui în diverse bătăi l-au costat scump pe sportiv, el fiind nevoit să scoată din buzunar bani frumoși pentru a plăti daunele.

SHIFTY SHELLSHOCK

Shifty Shellshock

Solistul trupei Crazy Town, Shifty (38), a fost arestat după ce vecinii s-au plâns de scandalul monstruos dintre el și soția lui. Artistul are mari probleme cu drogurile, în martie 2012 fiind internat în comă.

R. KELLY

R. Kelly

Primele probleme cu legea ale lui R. Kelly (45) au apărut în iulie 1996, când a fost implicat într-o bătaie, iar una dintre victime a avut nevoie de 110 cusături faciale. În aprilie 1998 a fost arestat din cauza comportamentului agresiv. Artistul a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore, fiind făcută publică chiar și o înregistrare în care acesta urina pe o adolescentă. Astfel, în 2003 a intrat din nou la închisoare pe 21 de capete de acuzare.

INTRĂ‚ AICI PENTRU PARTEA A II-A!