40 de lei biletul la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2009

Apropo.ro / 19.08.2009, 21:54
"Va fi mai mult spectacol si veti descoperi cateva voci cu multa personalitate", ne asigura membrii juriului.

Hotelul Flora din Mamaia a gazduit, astazi, o conferinta de presa in care s-a discutat despre cea de-a 39-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009.

Membrii juriului au tinut sa precizeze ca aceasta sarbatoare culturala se va tine intr-o "casa noua" , la Teatrul de Vara Soveja, din Constanta, dar ca va continua o traditie mai veche, ceea a calitatii si corectitudinii.

In concurs vor intra 26 de concurenti, iar la sectiunea de creatie vor fi prezentate 23 de piese.

Din pacate organizatorii festivalului au fost nevoiti sa o elimine din concurs pe Oana Radu, "o fetita extraordinar de talentata", pentru ca s-a descoperit, prea tarziu, ca aceasta nu are varsta necesara pentru a participa. Cu toate ca nu va concura, Oana va urca pe scena festivalului si va canta in afara concursului.

In urma acestui incident neplacut juriul a decis ca de anul viitor varsta de participare sa fie redusa, pentru ca exista copii foarte talentati.

Membrii juriului

"Inca mai sunt resurse, copiii care canta s-au ridicat la un nivel important, ceea ce ne demonstreaza ca suntem semintiile acestui neam", a declarat Madalin Voicu, presedintele juriului.

"Mamaia doreste sa propuna publicului niste anonimi, care gratie talentului cu care au fost inzestrati au sansa de a deveni vedete", a declarat Corina Chiriac, vizavi de un articol mai putin incurajator, aparut in presa, astazi, cu privire la Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia 2009.

Madalin Voicu si cateva pateuri "prezente" la conferinta de presa

Madalin Voicu i-a venit in intampinare si a spus ca: "din pacate mai exista oameni care in loc sa faca bine distrug putinele lucruri frumoase care mai exista".

Membrii juriului au asigurat ca va fi un concurs corect si ca va castiga cel mai talentat. "Nu am fost sensibili la telefoanele primite. I-am ales pe cei mai valorosi", a spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac

"Va fi mai mult spectacol si veti descoperi cateva voci cu multa personalitate", au adaugat membrii juriului, in incheiere.

Festivalul va fi prezentat de Albertina Ionescu si de Adrian Dumitrescu, iar biletul de intrare este 40 de lei.

Berti Barbera, Cristian Zgabercea

Citeste si: "Festivalul Mamaia 2009. Muzica usoara Mamaia 2009 (Poze, program)"

Foto: Cosmin Bararu