400 de masini Chrysler pentru romani

Apropo.ro / 01.03.2002, 10:20
400 de masini Chrysler pentru romani
Societatea Chrysler Jeep Import, distribuitor general al DaimlerChrysler pe piața româneasca, pentru marcile Chrysler și Jeep, anticipeaza, pentru acest an, vînzarea a peste 400 de unitați În anul 2001, compania a comercializat 97 de automobile Chrysler și 234 de

Societatea Chrysler Jeep Import, distribuitor general al DaimlerChrysler pe piața româneasca, pentru marcile Chrysler și Jeep, anticipeaza, pentru acest an, vînzarea a peste 400 de unitați

În anul 2001, compania a comercializat 97 de automobile Chrysler și 234 de vehicule de teren Jeep. Cel mai cautat model a fost Jeep Grand Cherokee, care a înregistrat vînzari de 188 de unitați.

„Vînzarile companiei vor fi susținute, în acest an, de noile modele lansate de companie în toamna anului trecut, precum Chrysler PT Cruiser și Jeep Liberty, dar și prin deschiderea, în acest an, a cinci noi puncte de vînzari”, a spus Ianolide.

Începînd cu 28 februarie, Chrysler Jeep Import are un nou dealer în București – societatea Galton Motors. Bogdan Nicula, directorul acestei reprezentanțe, a declarat ca, pentru acest an, estimeaza vînzarea a minim 50 de vehicule. De asemenea, Galton Motors va investi circa 150.000 de dolari pentru construcția unui service propriu.

Compania DaimlerChrysler este reprezentata, pe piața româneasca, prin marcile Mercedes, Chrysler și Jeep. Vînzarile grupului americano-german pe piața româneasca au fost, anul trecut, de 1.468 de unitați, estimarile pentru acest an indicînd o creștere de 15-20%.

Sursa: www.mediafax.ro

Tags: