45 milioane $ pentru Ryan Seacrest, gazda „The American Idol”!

Apropo.ro / 14.07.2009, 14:22
45 milioane $ pentru Ryan Seacrest, gazda
Ryan Seacrest va prezenta inca trei ani showul "The American Idol", pentru 15 milioane de dolari pe sezon

Ryan Seacrest a dat lovitura! Gazda reality showului "The American Idol" a semnat o prelungire a contractului cu CKX’s 19 Enterteinment, pana in 2012.

Pentru acesti trei ani (Seacrest este gazda emisiunii inca de la prima editie, televizata in 2002), va incasa in total 45 de milioane de dolari.

Ryan Seacrest isi va tripla astfel salariul incasat pentru oficiile de gazda a emisiunii, el avand, pana in prezent un venit de 5 milioane de dolari pe sezon.

Ajuns la 34 de ani, Seacrest devine cel mai bine platit prezentator al unei emisiuni de acest gen, din istoria televiziunii. Cu toate acestea, el se afla departe de numele grele din industria de gen.

Cresterea salariala acordata lui Ryan Seacrest este de inteles, deoarece "The American Idol" a devenit unul dintre cele mai profitabile showuri televizate.

Transmis de FOX in Statele Unite, dar si de alte televiziuni in peste 20 de tari din lume, "The American Idol" a avut, spre exemplu, o audienta de 28,84 milioane de telespectatori (numai in SUA) la finala ultimei editii, transmisa pe 20 mai anul acesta.