4TuningDAYS – Action&Sound@TIBCO 2008

Apropo.ro / 17.06.2008, 16:21
4TuningDAYS - Action&Sound@TIBCO 2008
Tuningul a intrat in mod oficial in categoria bunurilor de larg consum, la Tirgul International de Bunuri de larg Consum, TIBCO 2008!

Tuning, sound and action – sub acest slogan, tuningul intra in mod oficial la TIBCO 2008. Pentru impatimitii volanului, ROMEXPO impreuna cu Asociatia Romana de Tuning Auto A.R.T.A. inaugureaza in premiera la TIBCO, sectiunea de tuning, sound & accesorii auto, punand astfel semnul egalitatii intre notiunea de tuning si cea de bun de larg consum.

4TuningDAYS – Action&Sound@TIBCO 2008 va prezenta, in perioada 18-22 iunie 2008, firme de tuning, sound, accesorii si consumabile, o expozitie de masini modificate, concursuri de tuning, competitii oficiale de sunet si drift&burn. Zona mobila special amenajata, in fata Pavilionului Central, va prezenta masini tunate atat din punct de vedere estetic, cat si acustic. La finalul targului va fi premiata cea mai speciala masina din punct de vedere estetic.

Cu acest prilej se va lansa si Campionatul National de BURN-OUT, o ocazie in plus pentru impatimiti sa tureze motorul la maximum. Duminica invatati sa apasati pedala cu “arta” in cadrul scolii de drift, iar demonstratiile de “free-style” finalizate cu fum si explozii avand girul lui Florica_NSL vor intregi seria evenimentelor.

Pentru ca sectiunea nu ar fi completa fara decibelii “tunati” cu maiestrie de profesionisti, se lanseaza si prima competitie de sunet din Romania organizata de EMMA @4TuningDAYS, etapele oficiale fiind SPL (sound pressure level) & SQ (sound quality).

Ai participat si anii trecuti la 4tunning day? Impartaseste si altora parerile tale!