5 alimente care îți fac părul să crească mai repede

De: Mihaela Enache / 14.02.2014, 12:00
5 alimente care îți fac părul să crească mai repede
Părul este un bun care nu numai că îți oferă un aspect unica, dar îți stimulează și încrederea în tine. Te plângi des că părul tău nu crește cum ar trebui?

Iată ce trebuie să mănânci ca să îl faci să crească mai repede:

1. Legume de culoare verde închis

Legumele de culoare verde închis sunt cele mai bune alimente pentru vegetarienii care își doresc să le crească părul. Legume precum spanacul și broccoli sunt foarte bune pentru creștere părului. Ele conțin vitaminele A și C. Acestea ajută organismul să producă sebuum natural, uleiul părului care îl face să crească mai repede.

2. Pește

Somonul este unul dintre cele mai bune tipuri de pește pe care le poți mânca pentru creșterea părului. Somonul și alți pești sunt surse bune de proteine, vitamina și fier. Peștele conține vitamina B12 și acizii grași Omega3. Prin urmare, poate susține creșterea părului, împreună cu starea de sănătate a capului.

3. Fasole

Fasolea conține fier, zinc, biotină și alte substanțe nutritive esențiale. Oamenii care au un deficit de biotină suferă de căderea părului. Prin urmare, fasolea poate opri căderea părului și poate susține creșterea lui.

4. Ouă, pui și curcan

Puiul, ouăle și carnea de curcan conțin o cantitate mare de proteine. Prin urmare, ele pot face părul să crească nu doar mai lung, ci și mai puternic.

5. Nuci

Poți include nuci, caju și nuci pecan în dieta ta dacă dorești să îți crească părul. Acestea sunt foarte bogate în proteine și zinc, elemente importante pentru creșterea părului tău și o stare generală de sănătate. Le poți consuma ca gustări între mese.