5 avantaje pe care le au femeile plinuțe!

De: Dragos Tanase / 24.03.2014, 13:00
5 avantaje pe care le au femeile plinuțe!
Femeile mai grăsuțe, deși nu se încadrează în imaginea promovată de presă mondenă, au mai multe avantaje decât restul femeilor.

Societatea impune adessea standarde de frumusețe nerealiste, care crează frustrări printre reprezentanțele sexului frumos.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

1. Femeile plinuțe sunt mai fertile

Siluetele în formă de clepsidra sunt un semn al fertilității, în mai multe culturi. Chiar și în societatea vestică a secolului 20, trupul cu forme a fost considerat un ideal feminim. Motivul este acela că femeile cu un bazin mai lat sunt mai sănătoase și pot duce o sarcină la termen.

2. Femeile grăsuțe pot trăi mai mult

Într-un studiu realizat de cercetătorii de la Institutul de Medicină Preventivă din Copenhaga, s-a observat că printre femeile cu șolduri mai voluminoase decesele au fost cu 87% mai puține decât în cazul femeilor slabe.

Se pare că grăsimea din zona șoldurilor conține un hormon antiinflamator, numit adiponectina, care previne umflarea și blocarea arterelor. Rezultatele nu sunt aceleași și în cazul grăsimii de pe abdomen.

3. Femeile cu forme sunt mai atractive pentru bărbați

Conform unui chestionar realizat de firma producătoare de paturi Silentnight, femeile plinuțe sunt considerate mai sexy decât cele slabe. Participanții, bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani, au fost puși să dea note mai multor imagini cu femei.

4. Copiii femeilor plinuțe sunt mai inteligenți

Un studiu realizat în anul 2007, pe 16.000 de femei, la Universitatea din Pittsburgh, a arătat că femeile cu un corp în formă de clepsidră au obținut un punctaj mai bun la testele de inteligență. Copiii lor, la fel.

5. Femeile grăsuțe au libidoul mai crescut

OkTrends a realizat în 2011 o cercetare privind obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului OkCupid. Conform răspunsurilor adunate de la milioane de utilizatori, s-a ajuns la concluzia că, indiferent de vârstă (în intervalul 18-60 de ani), femeile plinuțe au libidoul cel mai crescut prin comparație cu celelalte categorii de femei . Pe măsură ce înaintează în vârstă, pofta sexuală a femeilor plinuțe este mai puternică…