5 bărbați pe care femeile trebuie sa îi evite, dacă vor o relație serioasă!

De: Dragos Tanase / 08.04.2014, 10:35
5 bărbați pe care femeile trebuie sa îi evite, dacă vor o relație serioasă!
Ești îndrăgostită, dar nu știi dacă bărbatul pe care l-ai cunoscut este potrivit pentru tine?

Iată câteva motive care să te pună pe gânduri înainte să-ți continui relația cu el.

1) Obsedat de control

Acest bărbat domină și vrea să-ți arate că numai el ia deciziile cele mai bune atunci când vine vorba de relația voastră. De la alegerea restaurantului unde să mâncați și ce film să vizionați, până la a decide cu cine ar trebui să te vezi în oraș. Alături de o astfel de persoană te vei întreba mereu dacă tu exiști cu adevărat pentru el.

2) Te compară cu fosta prietenă

Încerci de fiecare dată să-i fii alături, indiferet dacă este bucuros sau dacă are o problemă. În felul acesta vrei să-i demonstrezi că ești o bună și înțelegătoare prietenă. Chiar și așa, el nu este niciodată mulțumit de eforturile pe care tu le faci și te compară mereu cu fosta prietenă.

3) Se plânge de tine

De fiecare dată când faci ceva îți reproșează că nu ai făcut acel lucru bine. Mai mult decât atât, te consideră vinovată de toate lucrurile pe care le-ai făcut până acum. Toate acestea te vor face să-ți pierzi respectul și încrederea în tine.

4) Prea gelos

O urăște pe prietena ta cea mai bună din ziua în care a cunoscut-o și încearcă, prin diferite metode, să distrugă relația pe care tu o ai cu ea. Acest bărbat vrea să-i acorzi atenție numai lui și să renunți la prietenele tale. În felul acesta, ajungi uneori să-ți minți cea mai bună prietenă, de fiecare dată când trebuie să te întâlnești cu iubitul tău.

5) Este perfecționist

Are numeroase criterii în care tu trebuie să te încadrezi. Trebuie să știi să gătești, să ai o anumită greutate, să fii senzuală sau să vorbești cât mai multe limbi străine. Cu el lângă tine, totul este calculat. Acest bărbat nu se adaptează schimbărilor și mereu vei fi supusă unor standarde predeterminate.