5 cele mai bune locuri din lume în care să petreci Anul Nou

De: Mihaela Enache / 27.12.2013, 11:00
5 cele mai bune locuri din lume în care să petreci Anul Nou
Ajunul Anului Nou este noaptea în care întreaga lume petrece nebunește. Aceasta începe în Australia și călătorește tot drumul prin zone de timp până în America. Este noaptea în care ai voie să-ți dai drumul complet, să fii liber de orice greșeli ai făcut în anul precedent. Iată 5 cele mai bune locuri din lume pentru a sărbători venirea Noului An!

1. Los Angeles

LA se află în fruntea topurilor când vine vorba de petreceri tot anul. Deci este cu siguranță unul din cele mai bune locuri pentru petrecerea de bun venit Noului An. Ai mulțimea, urările, alcoolul, lumini, cluburi, muzică, cazinouri, tot ce ți-ai putea dori. Mergi la LA și primește Noul An cu stil!

2. New York

New York, New York – un oraș minunat! Cu milioane de oameni adunați în Times Square, îmbrăcați și pregătiți de petrecere, orașul prinde viață în ajunul Anului Nou, iar mingea care coboară de pe catarg este o experiență uimitoare!

3. Singapore

Să călătorești expressul oriental Singapore-Bangkok, pentru noaptea de Anul Nou, ce pornește la drum de pe 29 este un mod diferit de a primi Anul Nou. Este ca o petrecere uriașă, care începe înainte de Anul Nou și continuă tot drumul cu un amalgam de obiective turistice mistice!

4. Sydney

Spectacole acrobatice aeriene, divertisment care te dă peste cap, un oraș îmbrăcat în sărbătoare, ceremonii tradiționale cu fum, o petrecere uimitoare, focuri de artificii, acestea toate îți vor tăia respirația. Fără îndoială, este unul din cele mai bune locuri unde poți petrece Anul Nou.

5. Tokyo

Este vorba de tradiție în Japonia. Ajunul Anului Nou este un întreg festival acolo, unde vei asculta cele mai mari clopote, unde vei fi binecuvântat să fii liber de toate poverile tale. Apoi, poți, bineînțeles, să petreci nebunește cu oamenii din Tokyo care știu cum să țină spiritul unei petreceri.