5 chestii luxoase de care nu ai nevoie (POZE)

Apropo.ro / 19.03.2009, 16:05
Te-ai gandit vreodata ca un loc de parcare te-ar putea costa 225.000 de dolari?

Cand vorbim despre produse sau servicii de lux, ne gandim la un stil de viata pe care doar vedetele de la Hollywood si marii oameni de afaceri il urmeaza. 

Cand ai atat de multi bani incat nu mai reusesti sa-i numeri, totul devine posibil si incepi sa faci multe investitii nechibzuite, care satisfac mai mult mofturi decat nevoi.

Data fiind tendinta bogatasilor de a achizitiona obiecte luxoase, dar nu neaparat utile, nu ne mai miram ca exista atatea "gadget-uri" banale personalizate cu pietre si metale pretioase, in cinstea snobismului.

Cat ai fi dispus sa platesti in schimbul unei pizza sau a unor bomboane de ciocolata? Dar in schimbul unui loc de parcare?

Noi am ales 5 obiecte "penibil" de scumpe, de care nu ai nevoie, desi probabil ti le doresti. In fond, suntem in criza. De ce sa-ti folosesti banii pentru a hrani saracii, in loc sa-ti cumperi un telefon de milioane de dolari?

Bomboane de ciocolata Lake Forest – 1,5 milioane $

Prima intrebare care probabil iti vine in mine este daca aceste bomboane sunt cu adevarat comestibile.

De fapt, nu bomboanele sunt delicatesa in cazul nostru, ci bijuteria atasata ambalajului lor, formata din diamante galbene si albastre, safire si smaralde. 

Smartphone Diamond Crypto by Peter Aloisson – 1,3 milioane $

Design-ul creat de Peter Aloisson pentru acest telefon nu este unul oarecare – principalele elemente sunt platina si aurul rosu, ticsite cu 80 de diamante, dintre care 50 delimiteaza carcasa telefonului, pe lateral, iar 10 sunt de culoare albastra.

28 dintre aceste diamante sunt pozitionate pe tasta de navigare a telefonului. Avand in vedere pretul mobilului, ideal ar fi sa nu strice niciodata.

Geanta de platina by Ginza Tanaka – 1,63 milioane $

In 2007, Ginza Tanaka a prezentat aceasta geanta din platina cu diamante la Tokyo Fashion Show.

Poseta este realizata din platina pura, incrustata cu 2182 de diamante, insumand 208 carate.

Loc de parcare in Manhattan – 225.000 $

Daca locuiesti in Manhattan, nu ar trebui sa fii surprins ca trebuie sa platesti 225.000 de dolari, dar pentru aceasta suma ar fi bine sa cobori dintr-un Ferrari.

Potrivit unor rapoarte realizate de ABC.com, exista chiar o lista de asteptare pentru un astfel de loc de parcare.

Asta in cazul in care te gandeai ca daca ar fi sa castigi la LOTO acesti bani, ti-ai putea cumpara zeci de chestii…

Pliculet de ceai – 14.000 $

Iti vine sau nu sa crezi, compania britanica producatoare de ceai PG Tips si-a aniversat al 75-lea an de existenta prin realizarea unui pliculet de ceai incrustat cu 280 de diamante.

Banuiam noi ca britanicii sunt nebuni dupa ceai, dar acum credem ca sunt de-a dreptul osedati!

 

Imagini: Oddee / Nbc.com

Sursa: Oddee