5 comedii care trebuie văzute!

De: Dragos Tanase / 03.06.2014, 15:30
5 comedii care trebuie văzute!
Știți serile și weekend-urile acelea în care tot ce îți dorești este să lenevești pe canapea, cu un bol de cireșe alături și să te uiți la o comedie bună?

Dacă ai văzut toate cele 15 pelicule din topul nostru cu cele mai bune comedii ale tuturor timpurilor mai avem câteva sugestii de filme numai bune de pus pe listă. Și punem pariu că cel puțin câteva dintre ele te vor surprinde plăcut.

Începem cu prima dintre părțile seriei Bridget Jones: Bridget Jones”s Diary, ecranizarea romanului publicat în 1996 de jurnalista Helen Fielding și vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, ne făcea cunoștință pe atunci cu un personaj deopotrivă amuzant și adorabil care în pragul vârstei de 30 de ani lua o hotărâre importantă.

Este cineva care nu își amintește monologul lui Bridget?! „Am decis să fiu stăpână pe viața mea și să încep să țin un jurnal, înregistrând toate evenimentele importante. Hotărârea numărul 1: obligatoriu voi slăbi câteva kilograme. Hotărârea numărul 2, la fel de importantă: voi găsi un prieten drăguț și sensibil cu care să ies și nu voi face vreo pasiune romantică pentru niciunii din următorii: alcoolici, obsedați de carieră, voyeuri, labili emoțional sau perverși”…

Vezi celelalte 4 comedii pe care oricine ar trebui să le vadă, pe glamourmagazine.ro!