5 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Miley Cyrus

De: Mioara Tronaru / 24.06.2012, 08:00
5 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Miley Cyrus
Cu toţii ştim că Miley Cyrus este superbă şi logodită, dar ştiaţi cine este naşa ei sau de ce afecţiune a inimii suferă?

1 Suferă de o afecţiune a inimii
Nu intraţi în panică. Cyrus suferă de o afecţiune cardiacă minoră, care este mai mult enervantă decât periculoasă. Miley are tahicardie, care înseamnă că, din când în când, frecvenţa bătăilor inimii creşte. „Nu îmi face rău dar mă deranjează. Când sunt pe scenă, nu pot să nu mă gândesc la inima mea”.

2. Are cinci fraţi
Mama ei, Tish, are doi copii dintr-o relaţie anterioară, Trace şi Brandi, în timp ce Billy Ray are un fiu din altă căsnicie, Christopher Cody. La un an după ce s-a născut Miley, Tish şi Billy Ray s-au căsătorit şi au mai avut alţi doi copii.

3 Are o naşă faimoasă
Dolly Parton nu este numai naşa ei, ci este una dintre cele mai înflăcătare fane ale lui Miley: „Este ca un mic Elvis. Copiii o iubesc pentru că este Hannah Montana, dar ceea ce nu ştiu oamenii este că Miley e o cântăreaţă şi o compozitoare fantastică!”

4 Are 14 tatuaje
Primul şi l-a făcut la vârsta de 17 ani, pe coaste – „Just Breathe”, pentru ca apoi să-şi mai facă încă 13, plasate pe încheietura mâinii, pe degete, pe gleznă sau pe braţe.

5 A plătit 10 dolari ca să vadă dacă Liam o place
Cyrus a spus că s-a îndrăgostit la prima vedere de partenerul său din filmul „Las Song”, Liam Hemsworth, care acum a cerut-o de soţie. Primul lor contact a fost însă amuzant. Miley i-a dat 10 dolari unui băieţel de pe platou să afle dacă actorul o place şi el. „L-am tot trimis să întrebe una şi alta. A fost de-a dreptul amuzant”, a spus Miley Cyrus.