5 mari actori în prima telenovela 100% româneasca

Apropo.ro / 30.08.2004, 14:55
5 mari actori în prima telenovela 100% româneasca
Telespectatorii vor avea ocazia sa vada în aceasta superproducție, realizata de postul Acasa, împreuna cu Media Pro Pictures, nume importante ale scenei romanești, actori talentați și de renume, printre care se numara Tora Vasilescu, Anca Pandrea, Iurie Darie, Nicolae Urs


Telespectatorii vor avea ocazia sa vada în aceasta superproducție, realizata de postul Acasa, împreuna cu Media Pro Pictures, nume importante ale scenei romanești, actori talentați și de renume, printre care se numara Tora Vasilescu, Anca Pandrea, Iurie Darie, Nicolae Urs și Vlad Radescu.

„Ne zburda sufletul ca rolurile sunt așa de frumoase, parca sunt scrise pentru noi. Nu am vorbit înainte cu scenaristul, deși îl cunoaștem, și uite ca a scris ceva foarte bun, exact pe sufletul nostru”, au declarat Anca Pandrea și Iurie Darie.

„Rolul din telenovela este o postura artistica inedita pentru mine, un nou gen de rol în care voi fi pus, este o situație inedita, chiar palpitanta. Și sper sa ma simt Acasa ca… acasa”, spune actorul Vlad Radescu.

„Ma bucur ca joc în acest serial, e un rol care îmi face mare placere, ma bucur și de compania unor actori deosebiți”, declara Nicolae Urs.

„Normal ca sunt bucuroasa ca pot sa revin într-un fel la ce am iubit cel mai mult, filmul, iar personajul meu ma încanta pentru ca are multa forța”, marturisește Tora Vasilescu.

Acasa Magazin