5 oÂ’clock cu Wilhelmina Arz

Apropo.ro / 10.11.2005, 13:46
5 oÂ’clock cu Wilhelmina Arz
Nu, nu este vorba despre piesa lui Caragiale, ci despre prezentarea unei colectii vestimentare exact la ora ceaiului englezesc. Actorii au fost de aceasta data designerul vestimentar Wilhelmina Arz, Mirela Vescan - make-up artist, hair-stylist-ul Laurent Tourette si frumoasele manechine de

Nu, nu este vorba despre piesa lui Caragiale, ci despre prezentarea unei colectii vestimentare exact la ora ceaiului englezesc. Actorii au fost de aceasta data designerul vestimentar Wilhelmina Arz, Mirela Vescan – make-up artist, hair-stylist-ul Laurent Tourette si frumoasele manechine de la Best Models.

O echipa talentata si o colectie spectaculoasa, aflata la granita dintre creatiile de podium si cele purtabile, „Angel” by Wilhelmina Arz. Asimetriile si culorile reci predomina in aceasta colectie aducand in scena parca niste ingeri de undeva din intuneric.

Wilhelmina a fost sustinuta de prieteni, vedete sau nu, care au venit la prezentare si i-au admirat creatiile. Fotograful Gabriel Henessey, un obisnuit al evenimentelor de acest gen, Geanina Corondan, Gabriela Vranceanu Firea si Ovidiu Uscat sunt cateva dintre vedetele care au venit sa bea „ceaiul” alaturi de creatoare.

Si pentru ca publicul a fost incantat de fashion show, Wilhelmina a promis ca in data de 5 a fiecarei lui, exact la ora 5.00 (dupÂ’amiaza) va veni cu noi si noi surprize.

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat