5 personaje de Crăciun pe care le iubim

De: Mihaela Enache / 17.12.2013, 12:00
5 personaje de Crăciun pe care le iubim
Crăciunul este un fel de sărbătoare a bucuriei, care aduce familiile și pe cei dragi împreună. În acest moment al anului începem să ne gândim la cadouri, decorațiuni și personaje minunate cu care Crăciunul este atât de des asociat. Ca o încercare de a face acest Crăciun interesant și plin de distracție pentru tine, am scris despre cele cinci personaje de Crăciun pe care le iubim.

1. Moș Crăciun

Ce este Crăciunul fără Moș Crăciun, nu? El ne aduce cadouri de departe. Ne împlinește dorințele și ne face să zâmbim. Spiritul de voie bună și oferirea cadourilor nu ar fi atât de faimoase și de pline de bucurie dacă nu ar fi Moș Crăciun. Copiii îl iubesc pentru felul drăguț în care arată cu barba lui albă și moale, precum și pentru faptul că le dă cadouri enorme. Se crede că dacă îi scrii lui Moș Crăciun pentru o dorință, ți-o va îndeplini!

2. Renii

Moș Crăciun călătorește de la Polul Nord cu ajutorul a nouă reni care îi trag sania dintr-un loc în altul. Unii dintre cei mai faimoși reni sunt Cupidon, Dasher și Rudolph, cu nasul roșu. Acești reni sunt iubiți și apreciați de către copii și adulți pentru că-l ajută pe Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului.

3. Omul de Zăpadă

Omul de Zăpadă nu e atât de mult un personaj, dar este o parte a sărbătorii de Crăciun în fiecare familie. Ieșite afară la joacă, familiile fac un om de zăpadă, îi pun o oală pe post de pălărie, un fular, nas din morcov și nasturi din cărbuni. Pentru un plus de farmec, i se fac brațe din ramuri de copac.

4. Moș Gerilă

Moș Gerilă este un nume dat iernii reci care face Crăciunul ceea ce este. Moș Gerilă este considerat responsabil pentru nasurile și obrajii roșii, degetele de la mâini și de la picioare reci ca gheața în timpul Crăciunului. El este gândit ca un personaj foarte simpatic, care dă târcoale fericit. Mai mult filme au fost făcute pentru păstrarea acestui personaj în minte.

5. Elfii

Cine nu iubește elfii? Și Crăciunul aduce în atenția noastră creaturile care îl ajută pe Moș Crăciun, fără care cadourile nu ar fi gata la timp! Ei sunt mereu ocupați la Polul Nord pentru a face jucării și păpuși. Descriși ca având nasul ascuțit și îmbrăcați în culoarea roșie sau verde, elfii sunt menționați sub diferite nume în întreaga lume.