5 semne care arată ce tip de personalitate ai

De: Mihaela Enache / 03.10.2013, 11:00
5 semne care arată ce tip de personalitate ai
Te-ai gândit că singura cale prin care poți cunoaște personalitatea cuiva este să știi în ce semn zodiacal s-a născut? Cu fiecare pas și fiecare acțiune pe care o faci, felul în care vorbești, modul în care stai șezut sau în picioare, personalitatea ta se relevă în mod constant. Iată o listă scurtă cu cinci indicatoare ale personalității.

1. Modul în care răspunzi sau reacționezi

Acesta poate fi un test acid pentru a-ți judeca tipul de personalitate. Modul în care reacționezi imediat sau răspunzi la o conversație, situație sau un argument este un semn critic ce spune povestea personalității tale. Ești proactiv? Gândești înainte să vorbești? Ești prudent? Atenție la toate aceste semne care îți arată personalitatea.

2. Modul în care rezolvi o situație de criză

Majoritatea oamenilor tind să devină foarte agitați sau frustrați în timpul unei crize. Și, așa cum e de așteptat, nu duce la nimic bun. Unul din cele mai importante indicii prin care îți arăți tipul de personalitate este modul în care te ocupi de situațiile adverse. Ești capabil să-ți păstrezi capul pe umeri și să acționezi cu înțelepciune sau cedezi sub presiune?

3. Modul în care tratezi personalul

„Personal” ar putea însemna oricine de la chelnerul dintr-un restaurant, cineva care îți face curățenie în casă în fiecare săptămână sau un casier. Oamenii vor judeca cu siguranță tipul de personalitate pe care îl ai după modul în care tratezi oamenii care îți oferă serviciile lor în mod frecvent. Alegi să țipi, să striji, să îi exploatezi? Sau îi tratezi cu politețe și amabilitate?

4. Felul în care te îmbraci

Tuturor ne place să facem diverse judecăți cu privire la felul în care arată oamenii, nu-i așa? Acest lucru este, de fapt, un important indicator în privința personalității tale. Fie că ești ponosit și neîngrijit, te îmbraci conservator sau porți haine care îți arată pielea, toate arată cât de deschisă este personalitatea ta.

5. Modul în care te-am comportat când nu te-a văzut nimeni

Toată lumea se comportă bine în public. Ce-i așa mare lucru cu asta? Cheia pentru a cunoaște tipul de personalitate reală a cuiva este să îl vezi atunci când nu-i nimeni în jur. Într-o notă mai lejeră, un mod amuzant de a descoperi personalitea cuiva ar fi probabil să îi montezi o cameră ascunsă în cameră, fără ca acea persoană să știe. Cât de distrativ ar fi asta!