5 seriale pe care o să vrei sa le vezi în 2015

Apropo.ro / 25.02.2015, 10:00
5 seriale pe care o să vrei sa le vezi în 2015
Serialele bune se recomandă din timp. Canalele de televiziune şi de cablu de peste ocean se întrec să producă seriale care să le aducă notorietate. Insa asta nu e tot. Netflix, dar si alte platforme digitale de conţinut video, au început de câţiva ani încoace să dezvolte proiecte de ficţiune şi o fac suficient de bine încât să merite o investiţie de zeci de milioane de dolari.

Cu cât mai multe seriale, cu atât mai bine, am zice. Dar ce alegem? Iata care sunt o parte din propunerile de seriale care vor avea premiera in 2015.

Bloodline

Netflix, gigantul de continut video online, continuă să investească în producţii de ficţiune şi o face foarte bine. Una dintre acestea este cea ce poartă numele de Bloodline şi care va avea premiera în ianuarie 2015. Teaser-ul dat publicităţii săptămâna trecută lasă sa se intuiască o poveste dramatică a unei familii care ascunde multe secrete, printre care şi o crimă. În rolurile principale îi vom putea vedea pe Kyle Chandler (Lupul de pe Wall Street), Lisa Cardellini  (Mad Men) şi Sissy Spacek (The Help).

12 Monkeys

Produs de cei de la SyFy Channel. 12 Monkeys e adaptarea pentru micul ecran a filmului regizat de Terry Gilliam care i-a avut în rol principal pe Brad Pitt şi Bruce Willis. Serialul spune povestea unui războinic care se întoarce în timp ca să descopere sursa unei boli care a decimat populaţia lumii.  

Empire

Plasat în lumea hip-hop-ului, serialul Empire, care va fi prezentat pe Fox anul viitor, detaliază bătălia pentru avere a unei familii afro-americane care deţine o casa de producţie muzicală. Coloana sonora este semnata de renumitul producator Timbaland, cel care a colaborat cu Justin Timberlake la albumul FutureSex/LoveSounds. În rolurile principale, ii regăsim pe Taraji P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button) şi Terrence Howard (Crash).

Girlfriends’ Guide to Divorce

Serialul o readuce în atenţia publicului pe Lisa Edelstein, cea care s-a făcut cunoscută cu rolul din Dr. House. Aici, ea joacă rolul unei scriitoare ce trebuie să o ia de la început după un divorţ dureros.

Younger

Darren Star, producatorul celebrelor seriale Melrose Place si Sex and the City se întoarce cu un nou proiect.  De data asta, el propune un serial despre o mamă divorţată de 40 de ani care trebuie să îşi găsească de muncă. Însa cum vârsta ei pare sa o împiedice să-şi gaseasca de muncă, ea se hotărăşte să spună tuturor că are doar 26 de ani.

Andreea Cătană