5 tipsuri de îngrijire a părului în timpul caniculei

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 14:54
5 tipsuri de îngrijire a părului în timpul caniculei
August şi-a căpătat pe bună dreptate numele de luna lui Cuptor. Simţi cum soarele te topeşte pur şi simplu. Cum te arde.

În zile ca aceastea, e musai să îţi protejezi atât pielea, cât şi părul. Dacă vrei să ştii care sunt cele mai efieciente 5 tipsuri de îngrijire a părului pe vreme caniculară, ia aminte la Bogdan Mirică, stilist Londa Professional.

1. Hidratează-te cât mai bine. Apa ajută la hidratarea pielii, dar şi a părului. Un corp hidratat, se vede până în vârful ultimului fir de păr.
2. Produsele leave – in sunt un must în luna august. Şi tot aşa şi uleiurile de păr. Ele salvează de multe ori nişte vârfuri neglijente şi rebele. Recomnadarea stilistului Londa Professional? Balsamul Deep Moisture.
3. Tratamentele de reparare ale părului în salon. Ca şi în cazul terapiilor faciale, produsele pentru păr au un efect mult mai intens atunci când sunt potenţate de căldura climazonului. De ce? Căldura deschide cuticula firului de păr, iar substanţele hrănitoare pot fi absorbite cu o mai mare rapiditate.
4.  Protejează-ţi părul de razele soarelui cu turbane, eşarfe, sepci, bonete şi pălării cu boruri cât mai mari.
5. Mănâncă sănătos
5. Un ultim pas este alimentatia, iar in perioada verii putem profita din plin de tot ce-i crud, proaspat – rod al pamantului si al copacilor. Avem o varietate atat de mare de fructe si legume, incat este pacat sa nu profitam de ele.