5 tipuri de coafuri care nu se mai poartă

De: Carmen Ulian / 17.04.2014, 12:00
Dacă ești genul care adoptă o coafură în tendințe, fie că-i stă sau nu bine, atunci ține seama și de ce tunsori nu mai sunt la modă.

1. Coafura a la Miley Cyrus – acele codițe de drăcușor, nodurile Bantu, au ieșit din trend. Au fost la modă în 2013, însă acum ar trebui să te îndrepți către altceva.

cyrus

2. Gata cu ombre – spun unii despre stilul francez unde părul are culoarea mai închisă la rădăcini și se deschide din ce în ce mai mult spre vârfuri. A fost un stil apreciat de multe vedete de top, dar se pare că era a apus deja. Unele nici măcar nu au apucat să o adopte.

ombre

3. Șuvițele colorate cu cretă – vara trecută a făcut mari valuri, anul acesta ar trebui să se oprească, spun hair-styliștii.

creta

4. Coafura ciufulită – arată ca și cum te-ai trezit și te-ai îmbăcat pentru job, fără a mai arunca un ochi și peste podoaba ta capilară. Nu se mai poartă dezordinea capilară. Beyonce este singura care mai poate face acest lucru. Dacă nu te poți despărți de acest stil, improvizează și îmbunătățește puțin coafura.

Jen

5. A la Rihanna – artista a dat startul coafurii care a prins bine pe toate continentele. A fost cool, dar acum trebuie să te reorientezi spre noile tendințe.

rihanna

Dacă nu ești genul care moare de nerăbdare să fie prima care adoptă noile trenduri în materie de coafuri și tunsori, atunci îți recomandăm să te folosești de acel stil care te avantajează.