5 trucuri de styling după ce mergi la sală

De: Cristiana Trifu / 16.03.2018, 15:14
5 trucuri de styling după ce mergi la sală
Părul tău poate să arate impecabil chiar şi după ce mergi la sală! Şi asta fără să fie nevoie să te speli pe cap. Ţi-am pregătit câteva trucuri care îţi vor face podoaba capilară să arate grozav, chiar şi după un antrenament intens!

Fie că ai fost la o clasă de yoga sau la una de spinning, urmează aceşti paşi pentru a arăta fresh în timp record!

1. Foloseşte o spumă de păr la rădăcini înainte de antrenament

Arabella Zadic, membru în echipa Wella Top Team, recomandă să aplici o cantitate mică de spumă de păr la rădăcini înainte de a-ţi prinde părul. Produsul penetrează firul oferindu-i reparare şi restructurare în profunzime. Acesta devine neted, moale şi luminous.

2. Prinde-ţi părul într-un coc lejer

Când mergi la sală nu trebuie să apelezi la o coafură prea sofisticată. Cea mai bună alegere?
“Încearcă să îţi prinzi părul într-un coc lejer. Astfel il vei proteja de transpiraţie şi îl vei usca mai repede cu foehnul. În plus, acesta va avea un aspect ondulat în mod natural,” explică Arabella Zadic.

3. Usucă părul la rădăcină înainte de a aplica şampon uscat

“Înainte de a aplica  şamponul uscat,  usucă părul la rădăcină la cea mai mică temperatură cu foehnul. Este foarte important să ai părul complet uscat înainte de a aplica acest produs pentru a o obţine maximul de volum. Apoi,  vei reuşi să îţi asezi părul mai uşor, iar rădăcinile tale vor arăta mult mai fresh!” adauga stilistul.

4. Nu uita de şampon uscat

Ştii deja că şamponul uscat este unul dintre cele mai versatile produse de styling. Acesta este un must-have, mai ales dacă mergi la sală. Potrivit Arabellei Zadic, pentru a aplica şamponul uscat corect trebuie să pulverizezi produsul în zona rădăcinilor în secţiuni, apoi să foloseşti degetele sau o perie de păr pentru a-l distribui în mod egal.

5. Mizează pe un spray pentru textură

Un alt produs de styling care îţi transformă părul? Spray-ul pentru textură! Pe lângă şampon uscat, poţi încerca un spray pentru textură care îţi oferă un finish natural şi proaspăt. Încearcă să îl aplici şi la vârfuri pentru a le da mai multă mişcare şi volum.