50 Cent, acuzat că și-a atacat fosta iubită

De: Gabriela Voicu / 04.07.2013, 11:00
50 Cent, acuzat că și-a atacat fosta iubită
Rapper-ul 50 Cent a fost reținut miercuri pentru că și-a atacat și rănit fosta iubită, care este și mama copilului său.

Rapper-ul 50 Cent (37 de ani) a fost reținut miercuri pentru că și-a atacat și rănit fosta iubită, care este și mama copilului său.

50 Cent (Curtis Jackson) a distrus proprietatea femeii din California în timpul unui scandal iscat pe 23 iunie, potrivit Los Angeles Times.

Procurorii au spus că femeia s-a încuiat într-un dormitor, dar că Jackson a spart ușa și a lovit-o. El a fost acuzat pentru violență domestică și vandalism, fiind posibil să primească până la 5 ani de închisoare. În plus, el ar putea fi amendat cu 46.000 $ pentru că a rănit-o pe fosta sa iubită și cu alți 7.100 $ pentru distrugerea proprietății acesteia.

50 Cent

Dincolo de celebritate, violența domestică este o crimă, iar cei vinovați vor fi acuzați conform legii. Vom continua să avem grijă de toate victimele violenței domestice și să căutăm întotdeauna dreptate”, a declarat avocatul Mike Feuer.

50 Cent și femeia pe care a atacat-o, al cărei nume nu a fost făcut public, au avut o relație trei ani și au împreună un copil.

Vizavi de această situație, 50 Cent a postat pe Twitter că nu ar fi fost, de fapt, reținut, și că se află în mașina sa ascultând muzică.