500.000 de dolari pentru un meci cu Doroftei

Apropo.ro / 11.01.2002, 14:16
500.000 de dolari pentru un meci cu Doroftei
O companie americana a oferit suma de 500.000 de dolari pentru ca primul meci disputat de pugilistul roman Leonard Doroftei, campion mondial in versiunea WBA, la categoria semiusoara, sa se desfasoare la New York sau Las Vegas, informeaza Pro TV. Desi au primit aceasta oferta, responsabilii

O companie americana a oferit suma de 500.000 de dolari pentru ca primul meci disputat de pugilistul roman Leonard Doroftei, campion mondial in versiunea WBA, la categoria semiusoara, sa se desfasoare la New York sau Las Vegas, informeaza Pro TV.

Desi au primit aceasta oferta, responsabilii clubului canadian InterBox, la care activeaza pugilistul roman, il vor insoti, totusi, pe acesta in Romania, pe data de 20 ianuarie, pentru a discuta cu Federatia Romana de Box despre posibilitatea organizarii acestui meci in Romania.

Bursa lui Doroftei pentru cistigarea titlului mondial a fost de 50.000 de dolari, dar pugilistul roman va mai primi citeva mii de dolari din partea postului de televiziune HBO, care a difuzat de sapte ori reluarea meciului in care Doroftei a cistigat titlul mondial in fata argentinianului Raul Balbi.
SAursa:www.mediafax.ro