6 accesorii utile unei femei

De: Carmen Ulian / 31.01.2015, 16:00
În cufărul cu comori prețioase pentru o femeie sunt câteva elemente care nu ar trebui să-i lipsească. Printre acestea se află și...

Un accesoriu poate schimba total ținuta, astfel că trebuie să acorzi atenție și acestor detalii importante.

1. Colierul

În funcție de vestimentație și ocazia pentru care îl porți, colierul poate fi lung, delicat sau lat. Primul poate avea un pandant interesant, iar lungimea poate varia, în funcție de dorințele purtătoarei. Este versatil și poate fi purtat cu orice.

Cel delicat poate fi purtat oricând și la orice. Bijuteriile delicate au atras întotdeauna atenția. Colierele late vin și ele în forță, nu și-au pierdut din popularitate. Fie că sunt cu mărgele, croșetate, etc, sunt bune de purtat atunci când nu dau impresia că ești prea accesorizată pentru ținuta pe care o ai.

2. Brățările

Simple, subțiri, late, cu piele, mărgele, croșetate, aurite, colorate sau sub orice altă formă trebuie să se regăsească în cutia de bijuterii. Sunt ideale pentru orice ocazie, dacă le asortezi cu gust.

3. Inelele

Sunt inele pe care le porți zilnic, altele la evenimente mai speciale, iar altele sunt pentru ieșirile în club. Cu siguranță că deții câteva astfel de inele pe care le apreciezi deja, așa că mărirea colecției nu poate face decât un bine look-ului tău.

4. Cerceii

Și aici designerii au creat itemi de toate felurile – mai lungi, mai scurți, de mari dimensiuni sau, dimpotrivă, mici și delicați, etc. Când mergi la cumpărături ar fi ideal să te gândești și la ce i-ai putea purta pentru a nu rămâne cu ei în cutie.

5. Pălăria

Pălăria îți poate da un aer șic dacă este aleasă potrivit ținutei. Poți opta pentru una sport, care să se muleze pe vestimentația ta sport – gen un tricou și blugi, sau la o rochie de zi, de seară, cea tip bărbătească, o șapcă cool pentru distracție, și nu uita de cea cu borul mare.

6. Ceasul

Ceasul casual și cel pentru ieșiri mai speciale, ambele trebuie să se regăsească în colecția ta de accesorii. Cu brățară metalică, aurie, din piele, simplă sau mai multe brățări la un loc, ceasul rămâne un accesoriu la modă și, mai ales, util.