6 cele mai bune branduri de lenjerie din lume

De: Mihaela Enache / 28.12.2013, 11:00
6 cele mai bune branduri de lenjerie din lume
Ei bine, acest articol este pentru toate acele femei care iubesc lenjeria de corp, feminină sau sexy, cuminte sau sălbatică, care au deja dulapul plin sau își doresc să aibă lenjerie de la cele mai bune branduri din lume.

1. Victoria”s Secret

Ei bine, nu e deloc de mirare de ce acest brand e pe listă! Aproape toată lumea îl cunoaște, deoarece și-a menținut succesul de-a lungul anilor. Ceea ce îl face mult mai interesant este faptul că își angajează propriile modele pentru a face publicitate brandului. Aceste modele, numite și Victora”s Secrets Angels, sunt suficiente pentru a-ți face imaginația să o ia razna. Ai putea să ceri o combinație mai provocatoare decât lenjerie și îngeri?

2. La Perla

Când ai celebrități precum Kate Moss, Victoria Beckham și Julianne Moore care își arată sprijinul pentru brand, știi că faci bine ceea ce faci. Nu e, deci, nici o surpriză că Jean Paul Gaultier se referă la La Perla ca la „Perla Lenjeriei”. Cunoscută în principal pentru corsetele sale minunate, brandul are nu doar creații pline de farmec, dar oferă piese potrivite pentru orice tip de corp.

3. Agent Provocateur

Deși brandul are un nume francez, a fost, de fapt, născut în Anglia. Adesea considerat ca fiind unul din cele mai sexy branduri de lenjerie, Agent Provocateur este cunoscut pentru creațiile sale chinuitoare. Acest brand îți oferă tot ce ai nevoie pentru a fi cea mai sexy!

4. Damaris

Damaris Evans știa că lenjerie e ceea ce vrea să facă în viața ei profesională de când avea 25 de ani. Afacerea ei a început cu un împrumut de 5000 de lire sterline și masa din bucătărie. În curând, ea a apărut în magazinele de top din Londra și a devenit cunoscută imediat. Creațiile sale și-au găsit repede loc în reviste, precum ES magazine și Vogue. N-a fost spre surpriza nimănui când Elle a numit-o „Regina Lenjeriei„. Mai mult, ea a fost chemată la Palatul Buckingham și a fost onorată cu premiul „Celebration of British Design”. Auto-proclamat „knickercentric”, designerul are fani loiali printre celebrități și roialități.

5. Frankly Darling

Brandul lider al Marii Britanii este extins în întreaga lume. Acesta a apărut în 2000, creat de Deborah Sim. Oferindu-ți totul, de la chic la classy, Frankly Darling are o mare selecție din cele mai bune materiale, cum ar fi satin și dantelă. Acest brand plin de farmec îți oferă creații accesibile și atrăgătoare.

6. Carine Gilson

Lansată prima dată în 1994, această etichetă couture, creat de un designer belgian stabilit la Paris a crescut în faimă instantaneu. Cunocut pentru lenjeria sa de lux hand-made, brandul se mândrește cu cele mai bune mătăsuri și dantele Chantilly. Inutil să mai spunem că este unul din cele mai scumpe branduri din lume. Deci, dacă ai bani de cheltuit, atunci trebuie să încerci ceva de la Carine Gilson.