6 filme cu Ryan Gosling pe placul fetelor

De: Mihaela Enache / 26.04.2013, 12:00
Chiar dacă titlul de Cel Mai Sexy Bărbat pare să-l ocolească încă, Ryan Gosling are o mulțime de motive să fi bucuros. Un lucru este sigur, fanii - dar mai ales fanele - din întreaga lume nu i-ar găsi nici un cusur. De ce nu? Pentru că are un stil de neegalat și și-a demonstrat prestații excelente atât de actor, cât și de bărbat fermecător în mai multe filme.

Filmele și rolurile sale au atins milioane de inimi din întreaga lume. Fie că vorbim de thriller-ul „Drive” din 2011 sau de „Lars And The Real Girl” din 2007, Gosling ne-a arătat adevăratul său potențial. Iată un top 6 cu filmele preferate ale fetelor în care joacă Ryan Gosling.

1. The Believer

Gosling joacă rolul unui ortodox-devenit-neo-nazist, Danny Balint, în acest film extrem de aclamat. Filmul în sine a fost considerat provocator, dar Ryan Gosling a plusat cu farmecul său, jucându-și strălucitor rolul. Filmul se bazează pe povestea reală a lui Daniel Burros, jucat de Gosling. Trebuie să recunoaștem, Ryan dă ceea ce se așteaptă de la el și încă mai mult decât atât în aceast film.

The Believer

 

2. The Notebook

Un film care te face să plângi și care ar trebui să fie pe lista oricărei fete. Adaptat de Nicholas Sparks după romanul cu același nume, „The Notebook” ne arată că dragostea poate depăși timpul, vârsta și barierele sociale și, în acest caz, chiar și circumstanțele celui de-al Doilea Război Mondial. Gosling joacă rolul unui tânăr fermecător și independent, Noah Calhoun, care își așteaptă iubita ani de zile, neștiind nici măcar unde e aceasta sau dacă se va mai întoarce vreodată.

The Notebook

 

3. Half Nelson

În „Half Nelson”, Gosling interpretează rolul unui profesor cu probleme, Dan Dunne, pentru care a obținut și o nominalizare la Oscar. Dan Dunne este un profesor idealist, dar are o problemă: dependența de droguri. Portretizarea făcută de Gosling acestui om complex i-a făcut pe cei de la Hollywood să întoarcă capul după el, literalmente vorbind.

Half Nelson

 

4. Lars And The Real Girl

Gosling îl joacă aici pe Lars, un tip ciudat din punct de vedere social, care se întâmplă să aibă și probleme de sănătate. Pentru a-și ușura această situație, el cumpără online o păpușă pentru sex și o tratează ca pe prietena lui reală. În orașul în care locuiește, toată lumea începe încet și constant să accepte realitatea lui Lars. Rolurile unor bărbați cu probleme par a fi o nișă pentru Gosling, dar ce ne pasă atâta timp cât are prestații lipsite de cusur?!

Lars And The Real Girl

 

5. Blue Valentine

Rolul lui Dean Pereira, care vrea să fie un soț grijuliu și iubitor i-a adus Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Actor. Prestația sa naturală și calmă i-a adus laude și din partea criticilor.

Blue Valentine

 

6. Crazy, Stupid, Love

Ryan Gosling joacă rolul unui burlac pentru care să cucerească fetele nu e mare lucru. Se întâmplă însă să-l întâlnească pe Cal Weaver, un soț de vârstă mijlocie, a cărui soție i-a cerut divorțul. „Crazy, Stupid, Love” este o comedie romantică în care Palmer îl ajută pe Weaver să își pună viața deprimantă din nou pe șine. Se pare că pentru a intra cu succes în pielea acestui personaj, Ryan a citit mai multe reviste pentru bărbați și un roman. Eh, așa da dedicație, nu?

Crazy, Stupid, Love