6 greșeli ale femeilor, care pot distruge o relație!

De: Dragos Tanase / 20.03.2014, 11:00
6 greșeli ale femeilor, care pot distruge o relație!
Orice relație intimă are părți bune și părți mai puține bune. Însă, atât timp cât eventualele greșeli ale partenerului sunt minore și ușor de tolerat sau de iertat, micile divergente îți pot face chiar bine și te pot ajuta să dezvolți o legătură și mai puternică.

Dar pot exista și gesturi care pot distruge o relație, indiferent cât de puternică era înainte. Greșeli care pot duce chiar la despărțire. Vezi 6 dintre ele și încearcă să le eviți, pe cât posibil:

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

1. Lupta nedreaptă

Nu îl instiga pe partenerul tău, evita ironiile ieftine și folosește-te de fiecare discuție în contradictoriu pentru a găsi soluții la problemele voastre, nu pentru a demonstra că tu ești cea care are dreptate. Nu exista modalități de a te certa frumos…

2. Ranchiuna

Pentru că ambii parteneri să își revină după trauma unei dispute, este necesar ca cel care a jignit sau a făcut acuze dureroase să își arate remușcarea, iar partenerul său să îi accepte scuzele și să reușească să depășească blocajul. Nu vei rezolva nimic, purtându-i pica partenerului tău.

3. Refuzul de a depinde de celălalt

Este normal ca toți oamenii să își dorească independenta și să o aibă, într-o oarecare măsură, însă atunci când te implici într-o relație exista niște reguli nescrise care impun că libertatea să nu fie totală.

4. Subminarea partenerului tău

Subminarea, indiferent dacă are loc în intimitate sau în spații publice, cu sau fără martori, este o formă de abuz emoțional. Dacă simți nevoia să faci glume pe seama partenerului tău și să îl umilești, s-ar putea să nu fiți tocmai potriviți unul pentru celălalt.

5. Ascunderea unor informații importante

Toată lumea are dreptul să aibă propriile secrete, însă dacă există lucruri pe care nu i le-ai spus partenerului tău de teamă să nu se sfârșească relația, ar trebui să te gândești că va exista întotdeauna o posibilitate să le afle din altă sursă, lucru care nu îi va fi deloc pe plac.

6. Trădarea

Să îți înșeli partenerul nu este niciodată o idee bună, pentru că veți avea amândoi de suferit, indiferent dacă este din cauză că el a aflat despre lipsa ta de loialitate sau dacă tu însăți ajungi să te simți atât de vinovată, încât să-ți dorești să renunți la relație din această cauză.