6 lucruri care nu se spun de Valentine`s Day

De: Manuela Stoicescu / 05.02.2008, 14:58
6 lucruri care nu se spun de Valentine`s Day
Pentru a fi sigur(a) ca nicio musca nu va ateriza in aceasta zi de miere, iata 6 replici pe care trebuie sa le sufoci in fasa daca iti gadila cumva mintea.

Mai sunt cateva zile pana cand indragostitii din intreaga lume isi vor celebra iubirea daruindu-si creaturi ieftine din plus si cutii de praline.

Pentru a fi sigur(a) ca nicio musca nu va ateriza in aceasta zi de miere, iata 6 replici pe care trebuie sa le sufoci in fasa daca iti gadila cumva mintea. Asta desigur daca nu planuiesti cea mai subtila si rapida despartire pe care a vazut-o omenirea pana acum:

1. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: la televizor e filmul tau preferat iar ea defileaza intr-o camasuta prin care doar sufletul nu i se vede, asteptand sa ii demonstrezi c-o iubesti, doresti, etc. "Iubito, stai in fata televizorului" este ultimul lucru pe care vrei sa-l spui in aceasta situatie si ultimul lucru pe care ar vrea ea sa-l auda. Crede-ne pe cuvant.

2. "Unde-i restul cadoului?" e replica pe care chiar daca esti baiat sau fata trebuie s-o tii pentru tine. Gandeste-te ca poate partenerul tau n-a avut un buget decent pentru sarbatoarea voastra sau poate ceea ce ti-a oferit i-a consumat deja mai multe resurse decat ai idee. Poate intentioneaza sa-ti faca o surpriza si atunci chiar ca nu vei mai vedea… restul cadoului.

3. "Vacuta asta imi aduce aminte de tine": da figurinele de plus sunt dragute si da, vacutele sunt on top of the list. Totusi daca n-ai avut suficienta inspiratie si ai ales sa-i faci cadou o bovina, nu-ti justifica gestul cu replica asta. O sa-i dai de inteles ca orice "femeie" ti se pare mai atragatoare.

4. "Ma bucur ca-ti place. Si fostei mele/fostului meu i-a placut"… ouch! Sa mai adaugam ceva?!

5. "Ti-am facut un abonament la o sala de fitness": in mintea celuilalt aceasta replica va rasuna in 100 de traduceri diferite: "Ai un fund cat sufrageria", "Ai o talie cat Ecuatorul", "Mai ai de gand sa mananci multe chipsuri?", "Stai locului sa te pot cuprinde cu privirea", samd.

6. "Hai sa fim prieteni": garantat orice-ai adauga dupa aceasta replica se va pierde in vazduh. De acord, prietenia e un lucru frumos insa nu si atunci cand vine ca o tura in montagne russe dupa o cina copioasa la lumina lumanarilor.

Desigur ca lista frazelor nefaste nu se opreste aici. Daca ti s-a servit vreuna sau ai fost chiar nefericitul autor al vreunei gafe, esti invitatul nostru sa lasi un comment.