6 motive pentru care e mai bine să faci nunta iarna

De: Mihaela Enache / 06.02.2014, 14:00
6 motive pentru care e mai bine să faci nunta iarna
Nunțile înseamnă jurăminte de dragoste, amabilități, urări din partea prietenilor și familiei și, mai presus de toate, mari așteptări pentru o viață frumoasă înainte. Pentru a marca o astfel de ocazie de bucurie, plină de amintiri fericite, ai nevoie de o ambianță pe măsură.

Ce altceva ar putea și mai pur decât culoarea alb, aceasta fiind sinonimă cu zăpada. Iernile sunt caracterizate de zăpadă și planificarea nunții în timpul iernii ar putea fi un simbol al faptului că relația ta are un început de poveste și va continua la fel.

Nunțile realizate iarna sunt pentru acele cupluri care aleg să fie unici, care nu merg pe calea comună. Pe lângă strălucire și frumusețe, iarna are unele avantaje evidente, ce nu pot fi contestate.

1. Este low cost și bună la buzunar

Deoarece iernile nu sunt un sezon favorit pentru nunți, este un eveniment considerat în afara sezonului și, prin urmare, prețurile vor tinde de cele mai multe ori să fie scăzute. Poți, prin urmare, să te alegi cu mai mult de la bugetul alocat nunții decât dacă ai organiza-o vara.

2. Poți rezerva unde îți place

Din moment ce nu este coadă în multe locuri precum spații de organizare, restaurante, biserici sau altele asemenea, poți să alegi ce-ți place cel mai mult. Sala perfectă la care ai visat mereu pentru nunta ta ar putea fi disponibilă dacă o rezervi pentru o nuntă de iarnă.

3. Prietenii și familia pot participa la nuntă

Invită-ți grupul special de prieteni și membrii familiei, care vor avea timp să și-l petreacă la nunta ta în timpul iernii. Iernile sunt, de obicei, mai puțin agitate și e și foarte aproape de sezonul de vacanță. Deci, prietenii și familia ta vor fi mai mult decât fericiți să dea curs invitației tale și să te binecuvânteze în timp ce faci schimb de promisiuni de dragoste cu persoana iubită.

4. Poți avea flori și prăjituri speciale de iarnă

Nu trebuie să alegi flori comune, pe care le vezi mereu pe la nunți. Alege o altă culoare sau nuanță, unică pentru florile de iarnă și încearcă să potrivești tema nunții tale varietății. Comandă prăjiturile care îți plac cel mai mult de la cofetăria ta preferată la un cost mai mic. Timpul de livrare va fi perfect, deoarece aceștia nu vor fi neapărat ocupați cu mulți clienți în același timp.

5. Disponibilitatea fotografului este garantată

Fotograful profesionist dorit de tine va fi cu siguranță disponibil în timpul din afara sezonului și sigur nu îți dorești să pierzi acele momente speciale, care nu au cum să se mai întoarcă.

6. Este diferită

Trebuie să optezi pentru o nuntă de iarnă și să alegi să fii pur și simplu diferită. Vei avea o experiență unică pentru tot restul vieții și va fi amintită de cei apropiați și dragi.

Deși există și dezavantaje pentru o nuntă de iarnă, aceste sunt depășite de numeroasele avantaje pe care un cuplu le poate obține pentru ziua lor cea mare.