6 ponturi ca sa stii daca a avut orgasm!

Apropo.ro / 14.05.2010, 12:47
6 ponturi ca sa stii daca a avut orgasm!
Ti-ai pus vreodata problema daca partenera ta de amor a ajuns la climax in timpul unei partide de sex? Iata 6 semne care iti spun daca placerea ei n-a fost mimata!

Daca afli ca partenera ta se preface ca are orgasm, trebuie sa vorbesti deschis cu ea, sa fii cinstit si sa arati intelegere. O puteti scoate la capat! Dar, cum afli daca mimeaza sau chiar a avut parte de cel mai placut moment din viata ei… sexuala?

Iata cateva semne!

Transpiratie neobisnuita
Cand simti ca iubita ta a inceput brusc sa transpire, ea este pe cale sa experimenteze un orgasm. Trupul ii devine din ce in ce mai tensionat inainte de a atinge orgasmul si deci muschii ei lucreaza din greu. Cand va odihniti amandoi transpirati dupa orgasm, poti sa renunti la toate gandurile ca iubita ta ar fi mimat orgasmul.

Respiratie si batai ale inimii mai rapide
Fii atent la viteza de respiratie si la bataile inimii. Daca acestea nu se schimba inainte de „orgasm”, este foarte probabil ca punctul culminant sa fie trucat. In momentul dinainte de orgasm, rata inimii unei femei creste in mod semnificativ si respiratia ei devine in mod clar mai rapida si mai adanca, in timp ce trupul ei isi misca linia si ritmul spontan si cu o putere diferita. In secundele premergatoare orgasmului, peste 8.000 de terminatii nervoase aflate in zona intima a femeii reactioneaza la cel mai mic stimul, transmitand semnalele sistemului nervos central si apoi creierului. Citeste pe IntreFete.ro ce reactii fiziologice au loc in momentul culminant!

Afla daca a terminat cu adevarat!

Pupile dilatate
S-ar putea sa ai unele dificultati in a recunoaste acest semn, dar daca luminile sunt aprinse, cere-i sa se uite in ochii tai cand ajunge la orgasm (cine s-ar opune acestei cereri romantice?!). Daca ea are un orgasm real, pupilele ei se vor dilata in timpul orgasmului.

Vezi celelalte trei lucruri care iti pot spune daca iubita ta a terminat cu adevarat!