6 sfaturi pentru a fi femeia la care tânjesc toți bărbații

De: Mihaela Enache / 07.02.2014, 13:00
6 sfaturi pentru a fi femeia la care tânjesc toți bărbații
Nu e vorba de frumusețe atunci când vorbim de lucrurile pe care le caută bărbații la femei. Acestea trebuie să fie un amestesc perfect între felul în care arată și caracteristici interioare pentru a fi atrăgătoare.

Pentru a fi o femeie la care fiecare bărbat să tânjească, poți face următoarele:

1. Îmbracă-te bine

Indiferent cum arăți, pune-te în valoare îmbrăcându-te corespunzător. De la costuma la machiaj, asigură-te că porți numai ceea ce ți se potrivește. Folosește accesorii adecvate și experimentează cu feluri noi de a arăta din când în când.

2. Ascultă mai mult

Femeile sunt cunoscute ca mori stricate. Pentru ca o femeie să fie plăcută de un bărbat, trebuie să îl lase și pe el să vorbească. Cicălește-l mai puțin și ascultă-l mai mult. Și bărbaților le place să vorbească, dar numai atunci când știu că au un ascultător fidel la celălalt capăt. Nu ai nevoie să dai sfaturi sau să-ți exprimi opinia. Doar ascultă.

3. Fii înțelegătoare

Nu te încăpățâna în punctul tău de vedere. În schimb, privește din perspectiva bărbatului și încearcă să înțelegi ce se întâmplă cu el. Fii o persoană plin de compasiune în ceea ce privește sentimentele și dorințele altora. Nu-l face să se simtă vinovat pentru îndoielile sale.

4. Oferă spațiu

Bărbații se tem de angajament deoarece li se spune din nou și din nou că, odată ce sunt într-o relație, libertatea lor va fi o chestiune de domeniul trecutului. Bărbaților le plac femeile care le oferă dreptul la spațiu și îi lasă să fie ei înșiși din când în când.

5. Comunică-ți nevoile

Nu fi un puzzle, pentru că nu tuturor bărbaților le place asta. Fă-ți intențiile clare. Vorbește despre dorințele și nevoile tale. Dacă ești supărată, spune-i partenerului tău motivul. Dă-i timp pentru a-și remedia greșelile. Dacă nu poți înțelege ce vrea, întreabă-l. Ajută-l să vină mai aproape de tine.

6. Apreciază-l

Bărbații sunt creaturi generoase, dar au nevoie și eu să fie apreciați. În loc să te plângi și să îl sâcâi cu tot ceea ce nu face, ce-ai zice să-l apreciezi pentru fiecare lucru mic pe care îl face? Când îți pregătește cafeaua sau udă plantele, dă-i un sărut și spune-i cât de mult apreciezi faptele sale.