6 vedete care au murit în accidente de mașină

De: Carmen Ulian / 10.01.2015, 11:00
Află detalii despre 6 cazuri de accidente auto cu final tragic, în care au fost implicate vedete.

1. Ryan Dunn

La 34 de ani, starul din Jackass conducea cu viteză, sub influența alcoolului. Mașina sa, un Porsche, a zburat efectiv de pe carosabil, a ajuns în pădure unde a luat foc. El și pasagerul din dreapta au decedat.

2. James Dean

James Dean

James Dean, în Porsche 550 Spyder

Înainte de a se urca la volanul mașinii sale Porsche, în 1955, James Dean a fost avertizat că este un autoturism pe care trebuie să-l conduci cu grijă. Prietenul său Alec Guinness parcă a avut o premoniție că se va întâmpla ceva urât. Chiar așa a și fost. La numai 24 de ani, James Dean a murit în urma unui accident de mașină, după ce a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

3. Grace Kelly

Actrița și Prințesa de Monaco, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de cord pe când se afla la volanul mașinii sale. A ieșit de pe carosabil și a plonjat de la aproape 36 de metri înălțime. Fiica ei care se afla în mașină, Prințesa Stephanie, a supreviețuit.

4. Lisa „Left Eye” Lopes

TLC

Trupa TLC – Lisa este cea din mijloc

Membra trupei TLC conducea un SUV în vacanța sa din Honduras. A încercat să evite coliziunea cu o altă mașină, dar a făcut o manevră greșită și s-a izbit de trei copaci. A murit la 30 de ani, în anul 2002.

5. Prințesa Diana

Se afla în mașina condusă de șoferul personal când s-a izbit de un pilon din tunelul pe care îl traversau. Se întâmpla în 1997. Nu a murit pe loc, ci la spital în urma rănilor. Alături de ea a decedat și iubitul său, Dodi Fayed. Niciunul nu purta centura de siguranță. În accident a murit și șoferul celor doi.

6. Paul Walker

Actorul din seria Fast&Furious a decedat într-un accident de mașină în noiembrie 2013, alături de șoferul Porsche-ului Carrera GT, Roger Rodas. Aveau 90 km/h, însă mașina a avut o defecțiune care a provocat un incendiu spontan.