6 vedete care nu ar fi trebuit să fie celebre

De: Carmen Ulian / 28.01.2015, 10:39
Vedem personaje care apar pe toate canalele media, le știm, dar nu cunoaștem și ce anume le-a făcut să fie celebre. Iată câteva exemple.

Paris Hilton sau Kim Kardashian sunt două dintre cele mai bune exemple. De peste granițe, nu din grădina autohtonă. De ce sunt ele faimoase? Pentru că una s-a născut bogată și cealaltă și-a expus viața pe tavă privitorilor? Sunt alții cu mult peste ele care ar merita acest titlu, dar nu îl doresc dintr-un motiv sau altul.

Cine decide dacă respectivii sunt sau nu faimoși? Oamenii care tot citesc sau îi urmăresc indiferent de ce ar face? Aceste pseudo vedete mai au câte un talent ba cântă, ba dansează, știu să se certe sau să fie extrem de cheltuitori, să se dezbrace, să dea petreceri fastuoase, să facă scandaluri, etc. Niciunul nu face o muncă din care să lase ceva în urmă.

6. Angelyne

Se aude că nici cei din Los Angeles nu prea au ocazia să o vadă. Doamna conduce un Corvette roz cu plăcuță de înmatriculare personalizată și în afara mașinii care atrage privirile, Angelyne a jucat în filme, a apărut la tv, a înregistrat albume. Chiar și așa, Angelyne pare un personaj din mitologie despre care nu se cunosc prea multe, de unde vine, ce mai face sau câți ani are. Este menționată peste tot în presă, de la TMZ până la LA Times.

5. Kevin Federline

A fost căsătorit cu Britney Spears între 2004 și 2007. Atât. Nu a făcut prea multe pentru a-și duce traiul, ci doar să se cupleze cu femei cu fani și să se îngrașe. Totuși, oamenii sunt interesați de dansatorul care nu ne spune prea multe. A lansat vreo două piese pe care nu le-a ascultat nimeni și nu au ajuns în niciun top muzical. Și fără să fie important, tot se scrie despre el.

4. Michael Lohan

foto: babble

În afara faptului că este tatăl lui Lindsay Lohan, Michael nu prea mai faace nimic. Actuala soție a fost reporter la Star, dar asta nu face din ea o vedetă. Ei bine, cei doi împreună sunt subiecte de bârfă atunci când beau sau fac scandal sau orice altceva. Și una căutată.

4. Scott Disick

foto: glamour.com

Este un tip faimos prin prispa faptului că este soțul surorii lui Kim Kardashian, Kourtney. Dacă cauți date despre el pe internet nu vei găsi prea multe din nefericire. A cochetat puțin cu modellingul, după care a întâlnit-o pe viitoarea lui soție.

2. Kim Kardashian

Vrem sau nu vrem, Kim Kardashian este celebră. Tatăl ei a fost cunoscut ca avocatul lui OJ Simpson. Tatăl ei vitreg are o medalie de aur de la Olimpiadă. Și-a câștigat notorietatea în urma prieteniei sale cu Paris Hilton. Apoi și odată cu caseta buclucasă unde era protagonista unor scene pasionale de amor. După reality show-ul despre familia ei numeroasă succesul a atins cote nebănuite. Oamenilor le place să le vadă cum se lăfăie în lux, prin restaurante selecte, câți bani au și pe ce îi dau. În rest, mai au aventuri cu câte un sportiv celebru.

1. Paris Hilton

Provine dintr-o familie extrem de bogată și s-a născut deja cu succesul la purtător. Este celebră pentru luxul de care dispune, banii pe care îi cheltuie, prietenii pe care îi are. Mai apare puțin în câte un film, un videoclip, mai este puțin și model, iubită de un actor celebru sau mai face un reality show pentru care primește bani. Asta e viața, faci ce îți place și îți vin banii.