6 zile de poveste la Târgul Spooky Fresh Halloween

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 21:26
6 zile de poveste la Târgul Spooky Fresh Halloween
Iubitorii Halloween-ului îşi vor putea petrece următoarele 6 zile la Târgul Spooky Fresh Halloween găzduit de Promenada, în perioada 26 – 31 octombrie. Etajul 1 al centrului comercial va fi transformat într-un spaţiu de poveste, unde vizitatorii se vor putea bucura de costume specifice sărbătorii, produse 100% bio, o varietate de articole handmade, bunătăţi precum dulciuri, miere, zacuscă, prăjituri, dulceţuri, plăcinte, produse cosmetice bio şi multe alte surprize care îţi vor da fiori.

Pentru cei mici, atmosfera de sărbătoare va fi şi mai frumoasă sâmbătă şi duminică, atunci când aceştia se vor putea bucura de o mulţime de ateliere dedicate lor.

Sâmbătă, în intervalul 11:00-17:00, copiii vor putea experimenta jocuri cu forme de mâini construite din ceară şi se vor putea distra cu oglinzi fermecate. Cu ajutorul atelierelor de face painting, piticii vor avea chipurile pictate în cele mai creative moduri, cu tematici de poveste şi de Halloween. Tot sâmbătă, micuţii vor avea la dispoziţie un stand cu popcorn şi unul cu vată pe băţ, ca să se îndulcească. Pentru iubitorii de fotografie, va exista şi o zonă foto cu specific de Halloween.

Duminică între orele 11:00-15:00, copiii se vor distra la atelierul de creaţie. Pentru a primi un dovleac, aceştia vor fi nevoiţi să apeleze la creativitate şi să realizeze un desen înfricoşător.