6000 de fani la MTV Days

Apropo.ro / 11.05.2009, 00:06
6000 de fani la MTV Days
Anul acesta, MTV a cucerit plaja de lîngă Obelisc din Costineşti, adunînd la MTV Days, pe 1 şi 2 mai, mai bine de 6000 de oameni, care au cîntat alături de 13 din cele mai îndrăgite trupe ale momentului.

Zdob şi Zdub, Şuie Paparude, Simplu, Blaxy Girls, Anda Adam, Andra, Puya, Corina, Insane, Viţa de vie, Marius Nedelcu, Alex şi Voltaj au urcat pe scena MTV Days, unde au susţinut concerte live, nu înainte însă de a da interviuri în exclusivitate pentru telespectatorii MTV.

Mai mult, printre fanii artiştilor s-au numărat şi Elena Băsescu, Monica Iacob Ridzi şi Roberta Anastase. În cele două zile de concerte pe plajă, prezentate de VJ Oana şi Claudiu Sara, Alex, Insane şi Şuie Paparude au cîntat în premieră 5 piese nou-nouţe, Corina a pregătit o coregrafie special pentru MTV Days, care se va regăsi şi în viitorul ei clip, Andra, Insane şi Marius Nedelcu au povestit despre viitoarele albume, Zdob şi Zdub au vorbit despre aniversarea lor de 15 ani, în timp ce Voltaj a anunţat că, pe 25 iunie, vor lansa ultimul album din istoria trupei, intitulat ”V8”, pentru care vor realiza un concert cu invitaţi precum Damian & Brothers.

Distracţia a continuat şi în culise. Băieţii de la Simplu au încins un fotbal pe plaja MTV Days, Puya a reuşit să ”strecoare” şi o după-amiază tradiţională, cu grătar de mici şi bere, în timp ce fetele de la Blaxy Girls au urcat pe scenă cu febră musculară de la vîslit. MTV Days a fost organizat de L!VE, divizia de evenimente a MediaPro Pictures.