690 de lei, un bilet la concertul Deliei. Cum explică artista suma uriaşă –FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 29.09.2016, 12:32
690 de lei, un bilet la concertul Deliei. Cum explică artista suma uriaşă –FOTO&VIDEO
Delia va concerta alături de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, informează reprezentanţii artistei. Preţurile biletelor, pentru concertul intitulat „Delia’s Winter Wonderland“, încep de la suma de 490 de lei. Cel mai scump bilet este 690 de lei.

Artista vine cu un show excepţional şi totodată exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti : „Delia’s Winter Wonderland“.

Imagini din apartamentul de 1,4 milioane de euro al Deliei. O casă ca din reviste – FOTO

Delia va face show în faţa a sute de oameni.  Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experienţa muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din Bucureşti unde publicul  este  invitat  la  cocktails & entrées  si  se  termina  cu  un  after  party   high-class. Pe scena, Delia va fi acompaniata de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de catre maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alaturi de o big band orchestra din cariera artistei.

“Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu şi în niciun caz profa de religie”

De ce biletele atât de scumpe 

Pe de altă parte, fanii de pe Facebook ai Deliei s-au arătat contrariaţi de preţurile mari, comparând acest concert cu cel susţinut de Rihanna în România, cel puţin la nivelul biletelor. Artista a explicat într-un comentariu pe pagina de Facebook: „La Rihanna intrau 70.000 de oameni. La TNB intra 700. Punct! Sala mică, chiria mare, plus set-up foarte, foarte scump! E o investiţie fără profit! E vorba de o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks (n.r. – mâncare şi băutură de lux), inainte şi după show, after party în Nuba, cadouri şi multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie“. 

Fanii au fost în DELIR(IA)! Delia, în bikini minusculi. Are o siluetă beton! – FOTO